Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golišava

Nismo osvojili zlato, ali Belinda se svejedno poprilično razodjenula

Belinda Bedeković
Foto: Facebook
1/5
16.07.2018.
u 11:28

Belinda Bedeković za osvojeno srebro Vatrenih se razodjenula u minijaturni kupaći kostim.

Klavijaturistica Belinda Bedeković obećala je da će, ako naši nogometaši postanu svjetski prvaci, gola svirati klavijature u videu uživo na Facebooku.

Nismo osvojili zlato nego srebro pa je Belinda malo drukčije izvršila svoje obećanje. Nije se skinula gola, ali u minijaturnom kupaćem kostimu u kojem je snimala video zagolicala je maštu.

 

 

– Nismo svjetski prvaci, ali smo druga momčad u svijetu nogometa! Pa to je strašan uspjeh – uzbuđeno je uskliknula Belinda u videu koji je objavila na Facebooku i uz koji je napisala: "Tornado za naše srebrne Vatrene!"

Podsjetimo, Belinda Bedeković (46) postala je popularna u cijelom svijetu kada se pojavila u filmu "Borat", gdje je surađivala sa Sachom Baronom Cohenom svirajući na pjesmi "You Be My Wife".

Belinda Bedeković
1/18

 

Komentara 9

ZN
Znakovljenagrbu
12:59 16.07.2018.

Jadna joj mater! Žene; gdje vam je nestalo dostojanstvo?? I onda se čudite (kak pura d***u) da vas se ne poštuje, da vas omalovažavaju...Ova drugo nije ni zaslužila. Ona, i slične njoj koje se skidaju da bi bile "društveno prihvaćene". Duboko žalim ovu tetu. E. Kakve ona veze ima s pobjedom? žasU.

KA
kažemja
12:08 16.07.2018.

E moja Belinda na što si ti spala. Godine si natukla , a pameti ....No svejedno bi te nategnuo!

Avatar rubinet
rubinet
13:09 16.07.2018.

neka novinar pita BABE i ostale feministice mišljenje o ovakovom ponašanju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije