Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Rekao si'

Nina snimila spot na Brijunima: Da se rodila u Titovo vrijeme, zapela bi mu za oko

17.09.2018.
u 16:20

Spot za ovu predivnu baladu sniman je u nacionalnom parku Brijuni, koji su je, priznaje Nina, kraljevski ugostili

Novi singl Nine Badrić "Rekao si" stiže u radijski eter i savršena je najava za njezin novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati ovog Božića. Pjesmu potpisuje Ante Pecotić, a za aranžman pobrinuli su se Predrag Martinjak i Shalla.

Spot za ovu predivnu baladu sniman je u nacionalnom parku Brijuni, koji su je, priznaje Nina, kraljevski ugostili. Neopisiva ljepota Brijuna poslužila je kao najljepša kulisa novoga spota kojeg su snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

 

Uprava Brijuna ljubomorno čuva netaknutu ljepotu otoka i malo je umjetnika imalo privilegiju snimati tamo. Rekli su nam s Brijuna da im je izuzetno drago što je baš Nina Badrić odabrala Brijune za svoj novi video.

“Nina je prekrasna žena. Došla je ovdje sa sestrom i nećakom i sve nas je osvojila svojom jednostavnošću. Nije tražila ništa a čim je stigla otišla je pozdraviti čuvenog papagaja Kokija s kojim se zezala. Da je rođena u vrijeme Tita siguran sam da bi mu takva ljepotica zapela za oko. Stari je volio prave ženske”- kaže nam Čedo koji već 30 zadnjih godina radi na Brijunima.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Celzijus
Celzijus
16:34 17.09.2018.

I sad bu otišla proslaviti u omiljeni joj beograd?

DO
don05
16:39 17.09.2018.

đaba ti sve to.....pokazujes noge...prste....grudi....itd, kao da ti je 16 god....komu se trebaš dokazati....bome više nikome.....ostarila si Nina....nit kučeta nit mačeta.....nemaš ništa iza sebe osim muzike....ako već ne možeš imati djecu...mogla si koje usvojiti....ili što će najvjerovatnije biti....da se iza tebe krije neka škrta i pohlepna žena koja misli samo na sebe

Avatar rubinet
rubinet
18:35 17.09.2018.

Pa kud baš na Breone?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije