Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrući kadrovi

Nina Morić javila se iz Meksika, pozirala je bez grudnjaka i oduševila pratitelje: "Spektakularna"

Foto: instagram
1/6
05.09.2021.
u 21:30

Nina je pozirala u minijaturnom kompletiću koji je jedva zadržao njezine obline, a pratitelje su fotografije oduševile. Mankenka je također pozirala u toplesu na plaži, a zaradila je brojne lajkove i komplimente pratitelja.

Bivša manekenka Nina Morić (45) već godinama živi u Italiji, a dio godišnjeg odmora uvijek provodi u domovini. Nakon što je uživala na otoku Rabu, sada je objavila nekoliko fotografija iz Meksika.

Nina je pozirala u minijaturnom kompletiću koji je jedva zadržao njezine obline, a pratitelje su fotografije oduševile. Mankenka je također pozirala u toplesu na plaži, a zaradila je brojne lajkove i komplimente pratitelja.

"Nevjerojatna", "Kakvo tijelo", "Božanstvena", "Spektakularna", "Wow", "Kraljica", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Ninu je šira javnost upoznala ju je 1995. kada se pojavila u spotu "Tvoje tijelo" Tonyja Cetinskog i odmah nakon toga počela je graditi manekensku karijeru u Milanu, a u svijet manekenstva ušla vrlo mlada. 1996. godine sudjelovala je na natjecanju "Elite Look of the Year" gdje je osvojila drugo mjesto, a 1998. godine na istom je natjecanju osvojila prvo mjesto, pa smo Ninu  uskoro gledali na modnim pistama na kojima je nosila revije Valentina, Cavallija, Versacea i mnogih drugih.

Nina se tada preselila u Italiju, a uskoro ju je angažirao i Ricky Martin za svoj spot za pjesmu "Livin La Vida Loca"koji je prštao senzualnim scenama u kojima je Nina bila u prvom planu. Ubrzo su joj stigle i ponude za brojne voditeljske angažmane na televiziji,

Iza nje su dva braka. Jedan s talijanskim fotografom Fabrizijem Coronom s kojom ima sina Carlosa. Corona je proveo dvije i po godine u zatvoru jer je iznuđivao novac od  od nogometaša Juventusa, Davida Trezegueta.

Sljedeći brak joj je bio s poduzetnikom Massimilianom Dossijem s kojim je u braku izdržala dva mjeseca, a prije tajanstvenog brokera Morić je ljubila 12 godina mlađeg Luigija Maria Favolosa. 

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

 

Ključne riječi

Komentara 3

IP
info_punkt
23:19 05.09.2021.

pozirala je bez mozga i oduševila pratitelje

ZA
ZatvaracNgoPipa
00:07 06.09.2021.

Žene nakon 25-te počinju propadati, teško je to spriječiti čak i najskupljim održavanjem

Avatar Dalmatinka..
Dalmatinka..
23:09 05.09.2021.

Morić Nina, naša cura fina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije