Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša kandidatkinja

Nina Martina iz 'Života na vagi' proslavila 30. rođendan: Dobila sam puno darova, vidi se da je ljudima istinski stalo do mene

Foto: Privatna arhiva
1/5
18.11.2022.
u 14:50

Organizirala je party, a dobila je, kaže i gomilu poklona po kojima se vidjelo da je ljudima istinski stalo do nje. Na fotografiji je pozirala u kratkoj haljinici u kojoj se vidi koliko se stvarno promijenila od kada je bila u showu.

Nina Martina Korbar, bivša natjecateljica 'Života na vagi' na Instagramu je otkrila kako je proslavila 30. rođendan. Organizirala je party, a dobila je, kaže i gomilu poklona po kojima se vidjelo da je ljudima istinski stalo do nje. Na fotografiji je pozirala u kratkoj haljinici u kojoj se vidi koliko se stvarno promijenila od kada je bila u showu. 

"Toliko dugo smo ga planirali i čekali, sad imam osjećaj da je prošao prebrzo. Za ovaj rođendan sam dobila toliko puno predivnih i emotivnih čestitki, darova u kojima se vidi da je ljudima istinski stalo do mene. Shvatila sam da je potrebno prepustiti se nekad u tuđe ruke, dobila sam toliko predivnih riječi, trenutaka, ali i show poklona, a sve smo okrunili predobrim tulumom. Mislim da sam dvadesete završila sa shvaćanjem da treba biti strpljiv, opušten i da treba uvijek naglasak stavljati na sve pozitivno u životu i bez obzira na okolnosti. Uvijek se treba truditi s ljubavlju pristupiti svakoj osobi i situaciji. Jednog dana ćemo svi otići i trebamo iskoristiti svaki trenutak na lijep način. Smanjiti ego, povećati razumijevanje. Oduševljena sam i zahvalna… Tridesete su krenule, idemo", zaključila je Nina Martina.

 

Korbar je inače vlasnica teretane, gradi glazbeni karijeru, a nedavno je otvorila i restoran 'Grit' s . "Da, tako je. Otvorili smo upscale food bar Grit i jako smo ponosni i sretni. Oboje smo bili pretili i dobili smo tu borbu pa danas, kad vodimo puno bolji život, aktivni smo, jedemo bolje, imamo svoju teretanu koja pruža drugačiji pristup vježbanju, razmišljali smo da bi bilo super ponuditi ljudima hranu koja je brza, a zdrava i ukusna i tako smo još jednu svoju ideju pretvorili u djelo. Sve na meniju sastavljali smo i isprobavali sami. Već nekoliko godina oboje vodimo drugačiji život kad su zdrava prehrana i trening u pitanju, to je sada dio nas i svi recepti su naši. Puno truda, rada i isprobavanja je iza nas, a vjerujem i ispred nas. Ono što s ponosom ističemo je da ne koristimo bijelo brašno, bijelu sol, bijeli šećer i kvasac. Koristimo pirovo brašno, himalajsku sol, brezin šećer i kvalitetne nadjeve. Na meniju se trenutačno mogu pronaći pizze, bruskete, pirov griz i sendviči, a planiramo i proširiti ponudu na salate i još neka jela.

Podsjetimo, nakon što je pred milijunima gledatelja objavila rat suvišnim kilogramima u RTL-ovom showu 'Život na vagi' Nina Martina Korbar nastavila je slijediti svoje snove. 

- Nisam u životu razmišljala da ću biti drugima uzor i primjer na ovakav način, ali sam sretna da jesam. Mislim da svaka osoba koja napravi nešto dobro u svom životu može biti pozitivan primjer i uzor i to je jedna od dobrih stvari koje nude društvene mreže. Možeš podijeliti svoj uspjeh s drugima te motivirati i inspirirati druge i onda se ta pozitivna energija vrti u krug jer kad te nepoznata osoba pohvali i uputi ti lijepu riječ to je stvarno lijep osjećaj, a još je ljepši kad vidiš da zajedno sa tim istim ljudima ideš naprijed i mijenjaš svoj život na bolje, konstantno napreduješ - kaže Nina koja od početka svoje borbe uspjela je skinuti više od 60 kilograma zahvaljujući marljivom i predanom radu na sebi. Trenutno vježba 4-5 puta tjedno u teretani koju je prije godinu dana otvorila s Marijem Mandićem s kojim se zbližila upravo u RTL-ovom showu.

VIDEO Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera Canary Black u centru Zagreba

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije