Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimanje razglednice

Nina Kraljić publici Eurosonga predstavlja se snimkama arkada zagrebačkog Mirogoja

nina kraljić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/18
11.03.2016.
u 14:27

Da će upravo ta mlada i talentirana pjevačica, koja se proslavila pobjedom na reality showu The Voice, predstavljati Lijepu našu u Stockholmu, objavljeno je prošli mjesec

Nina Kraljić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu pjesmom LighthouseZa potrebe švedske televizije Nina Kraljić danas je kod arkada na groblju Mirogoj snimala razglednicu kojom će se Hrvatska predstaviti publici na nadolazećem Eurosongu. 

Da će upravo ta mlada i talentirana pjevačica, koja se proslavila pobjedom na reality showu The Voice, predstavljati Lijepu našu u Stockholmu, objavljeno je prošli mjese.

>> Ovo je pjesma s kojom Nina Kraljić ide na Eurosong

Komentara 3

Avatar megatronman
megatronman
14:50 11.03.2016.

Arkade su simboličan svjetionik? Što je to? Religiozna tematika na zabavnom festivalu. Da li netko ima barem malo marketinškog osjećaja u njezinom timu?

Avatar rondo
rondo
06:54 12.03.2016.

umjesto na Palagružu odveli ju na Mirogoj, zbogom pameti :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije