Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pet brojeva veće

Nina iz 'Života na vagi' pozirala kraj starih traperica: 'Nekad veličina 54, a danas 42'

Foto: Instagram
04.01.2019.
u 16:07

Nina Martina Korbar ne posustaje s mršavljenjem i nakon izlaska iz showa 'Život na vagi'.

Nina Martina Korbar iz prethodne sezone 'Života na vagi' ne prestaje se hvaliti novim izgledom koji je rezultat mukotrpnih treninga i odricanja.

Jedna od najsimpatičnijih kandidatkinja na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj drži traperice koje su čak pet brojeva veće. Uz fotografiju je napisala i da s mršavljenjem ne namjerava stati. 

- Kad se samo sjetim da prije nisam stala u ove hlače, a uz to kad se sjetim da nisam bila u najvišoj kilaži kad  nisam stala u ovu veličinu??? Toliko sam zahvalna i sretna što sam napokon promijenila svoj život na bolje i što i dalje radim na sebi i trudit ću se do kraja života biti i ostati najbolja verzija sebe! Hvala ti Bože! Nekad veličina 54, a danas 42 i spuštam tu brojku još dolje! -nije uvijek lako i nekad posrnem, ali bitno je da se ipak uvijek vratim na pravi put jer volim sebe i želim biti sretna! - napisala je Nina koja je i ovog puta u komentarima zaradila samo pohvale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad se samo sjetim da prije nisam stala u ove hlače 👖👖👖, a uz to kad se sjetim da nisam bila na najvišoj kilaži kad nisam stala u ovu veličinu ??? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ #alarm 🆘🆘🆘 Toliko sam zahvalna i sretna što sam napokon promijenila svoj život na bolje i što i dalje radim na sebi i trudit ću se do kraja života biti i ostati najbolja verzija sebe! 👏🏻☺️🙏🏻 Hvala Ti Bože! 🥰🙏🏻 Nekad veličina 54, a danas 42 i spuštam tu brojku još dolje! Nije uvijek lako i nekad posrnem, ali bitno je da se ipak uvijek vratim na pravi put jer volim sebe i želim biti sretna! 🙌🏻🤗 #nikadvisedebeli #zivotnavagi #zivotjeuvijeknavagi #zivotnapromjena #zivotnapobjeda #HvalaTiBoze #ThankYouGod #thankful #grateful PS- kaj nije fora kaj skoro 2 mene stanu u trapke sa slike? 😄😄😂😂🙏🏻🙏🏻 #poticaj

A post shared by NinaK 🙏🏻 (@nina_martina_korbar_) on

Pogledajte i video trenerice Sanje Žuljević uz koji baš svatko može smršavjeti. 

Ključne riječi

Komentara 4

PL
plavi123
16:46 04.01.2019.

A dobro daj isuse naporni ste više s njom

DO
dosta
08:34 06.01.2019.

Trebala je kraj stare skoljke, em ti vijest!

MI
midea
17:14 04.01.2019.

a zašto se skriva ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije