Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODMORU

Nina iz 'Života na vagi' objavila fotografiju u badiću, ništa nije photoshopirala: 'Lijepo je biti slobodan'

Foto: Instagram
1/11
28.07.2021.
u 18:00

"Voli sebe i svaku svoju striju i svaku svoju nesavršenost jer promjene na bolje se događaju kad voliš sebe, kad si ponosna na sebe i kada se prihvaćaš", napisala je Nina Martina Korbar, bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi', uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Kandidatkinja treće sezone showa 'Život na vagi' Nina Martina Korbar na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju badiću, a dodala joj je poduži opisu u kojem je podijelila svoje misli.

Na fotografiji leži na bok, a posebno je izražen trbuh, a objasnila je i da se osjeća samopouzdano. Napisala je da samopouzdanje počinje kada se posvetiš sebi i prestaneš mariti za tuđe mišljenje te želiš usavršavati ljubav prema sebi i posvetiti se svom osobnom rastu i razvoju. "Lijepo je biti slobodan, oslobodi se i ti. Voli sebe i svaku svoju striju i svaku svoju nesavršenost jer promjene na bolje se događaju kad voliš sebe, kad si ponosna na sebe i kada se prihvaćaš. Nemoj dopustiti nikome da ti oduzme i najmanji trenutak ljubavi prema sebi. Svako jutro zahvali Bogu što postojiš baš ovakva/ovakav kakav jesi. Uživanje u ljetu na plaži je u tijeku", poručila je Korbar. Fotografija je skupila 1500 lajkova, a Korbar je obznanila i da odmara na Pagu

Foto: Instagram screenshot
U komentarima pratitelji su joj davali komplimente. "Predivna si", jedan je komentar. "Lijepa bila i ostala!", još je jedan komentar. Također, mnogi su se složili i s njezinom porukom. "Potpisujem sve što si napisala", poručili su joj. 

Inače, Nina Martina često na društvenim mrežama piše o radu na sebi i zdravom životu kakav vodi nakon sudjelovanja u showu. "Naučiti voljeti sebe je najbolja ljubav od svih", stoji joj u opisu profila.

VIDEO Vatrena buktinja na domaćem festivalu: 'Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma'

Komentara 1

Avatar smartch
smartch
18:05 29.07.2021.

Svaka čast, vidi se da se trudiš a ne ko ona debela plus size manekenka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije