Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljušte komplimenti

Nina Badrić u pripijenoj suknji pokazala liniju: 'Prepolovila si se'

Foto: Instagram screenshot
1/4
15.12.2020.
u 15:37

- Smiji se toliko glasno da i tuga pobjegne pred silom tvog osmijeha!- poručila je Nina u opisu fotografije ispod koje su se zaredali komplimenti.

Pjevačica Nina Badrić gotovo svakodnevno obožavatelje časti svojim fotografijama, a ovog je puta, barem kako se čini, pokazala i novu liniju. Nina je naime pozirala u uskoj crnoj suknji i sivoj dolčeviti, a ova modna kombinacija dodatno je naglasila Nininu figuru.

1/7

- Smiji se toliko glasno da i tuga pobjegne pred silom tvog osmijeha!- poručila je Nina u opisu fotografije ispod koje su se zaredali komplimenti. "Sve si ljepša i ljepša", "Wow, nevjerojatno kako izgledaš", "Nina, prepolovila si se", "Savršeno", samo su neki od komentara. Među komplimentima našao se i jedan posebno zanimljiv koji je za oko zapeo čak i Nini.

"Kaže moja osmogodišnjakinja: 'Mama, jel to Nina Badrić?', ja kažem da, a ona će na to: "Kak je stara, a lijepa! Uopće se zapravo ne vidi da je stara, izgleda kao da ima 13 godina!'" napisala je jedna Nina pratiteljica, a pjevačica je na to uzvratila smajlićima koji plaču od smijeha.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Guramyoj
Guramyoj
16:26 15.12.2020.

imate li nove ne-fotoshopirane, bez malte u faci, i slike bez filtera ??

DU
Deleted user
15:51 15.12.2020.

krumpir dijeta?nije svako zlo za zlo.

Avatar drug Joža
drug Joža
17:09 15.12.2020.

Teta Nina... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije