Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj je važna

Nina Badrić pokazala svoju mamu Milu koju nemamo prilike često vidjeti

Foto: Instagram
1/20
02.11.2023.
u 08:29

Gospođa Mila Badrić Nini je najveća podrška, a pjevačica često ističe koliko joj je to važno. Badrić isto tako na društvenim mrežama ponekad objavi fotografije sa svojim sestrama, Sunčicom i Dijanom, s kojima je također jako povezana.

Pjevačica Nina Badrić (51) na društvenim je mrežama objavila fotografiju s majkom Milom s kojom je jako povezana. U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu Nina je objavila fotku mame koju inače nemamo priliku često vidjeti u javnosti. Uz sliku, Badrić je dodala gif s emotikonima srca i napisala 'mama'.

Foto: Instagarm

Gospođa Mila Badrić Nini je najveća podrška, a pjevačica često ističe koliko joj je to važno. Badrić isto tako na društvenim mrežama ponekad objavi fotografije sa svojim sestrama, Sunčicom i Dijanom, s kojima je također jako povezana. Nina je svojevremeno objavila maminu fotografiju kako pozira, a tekst koji je napisala ispod objave nikoga nije ostavio ravnodušnim.

"To je posebna veza koja obuhvaća godine. Kroz smijeh, brigu i suze. Osjećaj povjerenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena. Cjeloživotno prijateljstvo izgrađeno na dijeljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga. Veza koja se nikada ne može poništiti. MAMA", napisala je Nina.

GALERIJA Prisjetili smo se svih ljepotica okrunjenih lentom Miss Hrvatske

1/33

Podsjetimo, otac Nine Badrić, Simo Badrić, preminuo je 2013. godine od posljedica srčanog udara, nakon čega se Nina nakratko povukla iz javnosti.

"Svatko tko je izgubio nekoga tko mu je dio obitelji zna koliko je to teško i bolno. Svatko tko je to prošao zna da je to kao otkidanje jednog dijela sebe. S obzirom na to da ja vjerujem da negdje gore postoji neki savršeniji život, vjerujem da ćemo se svi opet jedanput zagrliti gore. Tako da, u tom smislu, zahvalna sam što sam svog oca mogla voljeti 73 godine, odnosno on mene 42 godine i ja pamtim te lijepe trenutke", otkrila je Nina za InMagazin nedugo nakon očeve smrti.

VIDEO Mia Dimšić o zainteresiranosti za Aleksandru Prijović: 'Svi smo mi kao veliki čopor'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije