Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Jedna i jedinstvena''

Nina Badrić oduševila elegantnim izdanjem i otkrila tko joj je najdraža pratnja: 'Ljepotice'

Foto: Instagram
1/11
03.08.2022.
u 16:30

Nina je za ovu prigodu odabrala elegantnu dugu crvenu haljinu koja je istaknula njezinu figuru, a kombinaciju je upotpunila upečatljivim sandalama, crvenim ružem. Na Instagramu je podijelila fotografiju i snimku s koncerta, a pratitelji su joj ubrzo uputili brojne komplimente.

Pjevačica Nina Badrić (50) nastupila je u Trogiru, a na društvenim mrežama podijelila je djelić atmosfere.

Nina je za ovu prigodu odabrala elegantnu dugu crvenu haljinu koja je istaknula njezinu figuru, a kombinaciju je upotpunila upečatljivim sandalama, crvenim ružem. Na Instagramu je podijelila fotografiju i snimku s koncerta, a pratitelji su joj ubrzo uputili brojne komplimente.

-Najbolja pratnja večera- napisala je Nina uz fotografiju na kojoj je pozirala s kćerkom basista Roberta Vrbanića, a potom je objavila i snimku s koncerta uz koju je napisala ''kakav je tulum sinoć, što je to biloooo''.

Foto: Instagram
''Ljepotice'', ''Divne'', ''Nina divna'', ''Krasno'', ''Wow, predivna'', ''Bravo Nina'', ''Jedna i jedinstvena'', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Nina je nedavno pratiteljima otkrila kako je njezin kratki godišnji odmor završio te da se vraća poslovnim obavezama.
Nina je pozirala na plaži, a pozirala je na ležaljci u jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu s detaljima bijelih cvjetova u hladovini na Hvaru, dok na licu nije imala ni trunke šminke.

-Ja sam svojih 5 dana odmora iskoristila maksimalno, baterije pune i jedva vas čekam vidjeti ovih dana! Gdje se družimo?-napisala je Nina uz fotografiju ispod koje su nanizali brojni komplimenti pratitelja, a javila joj se i kolegica, pjevačica Jelena Rozga.

Pjevačica je također objavila video s mlađom sestrom Sunčicom, a u videu se sestre dobro zabavljaju na brodu pjevajući pjesmu Olivera Dragojevića - Boginja. 

- Bože daj neka dan ovaj traje… - napisala je glazbenica pored videa. Inače, Sunčicu ne viđamo često u javnosti, a zadnji put smo je s glazbenicom vidjeli na raskošnoj proslavi njezinog 50. rođendana početkom mjeseca kada su zajedno pozirale s Ivanom Huljićem. 

VIDEO Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

Ključne riječi

Komentara 3

IM
Imota1
17:25 03.08.2022.

Mislio sam da je ova umrla od gladi još tamo od korone. Ajde sadit smokve

CA
Cambridge
19:31 03.08.2022.

Nina Badric, Nikolina Ristovic, Vlatka Pokos....i tako u krug. Dokle ce to?

RA
Ramajana
18:52 07.08.2022.

Nije da pratim, ali već mjesecima se vrte po novinama dvije prilično različite Nine Badrić. Koja je prava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije