Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNA PJEVAČICA

Nina Badrić čestitala rođendan muškarcu koji je s njom 20 godina: 'Ljubavi, želim da ostarimo zajedno'

Foto: Instagram
1/9
16.12.2022.
u 09:01

- Već 20 godina stojimo jedno uz drugo. Saša je moja obitelj. Prijatelj kakav se rijetko sreće, duša, oslonac, smijeh, a i rame za plakanje. A što se šminke tiče, da se ne lažemo: još uvijek je najbolji na svijetu. Sretan ti rođendan, ljubavi, i da ostarimo zajedno, napisala je Nina pokraj fotografije sa Jokovićem, koja je snimljena na proslavi njenog 50. rođendana

Pjevačica Nina Badrić (50) emotivnom je porukom čestitala rođendan prijatelju i suradniku Saši Jokoviću, koji je njen visažist 20 godina. 

- Već 20 godina stojimo jedno uz drugo. Saša je moja obitelj. Prijatelj kakav se rijetko sreće, duša, oslonac, smijeh, a i rame za plakanje. A što se šminke tiče, da se ne lažemo: još uvijek je najbolji na svijetu. Sretan ti rođendan, ljubavi, i da ostarimo zajedno, napisala je Nina pokraj fotografije sa Jokovićem, koja je snimljena na proslavi njenog 50. rođendana.

Podsjetimo, Nina je nedavno boravila u Italiji, točnije u Rimu te je pokazala kako uživa u odličnoj hrani, morskoj obali i predivnim rimskim ulicama.Nina inače rado odlazi u Italiju gdje već godinama živi njezina sestra Sunčica sa sinom Marcom. Badrić je na talijanskom putovanju uz znamenitosti koje su posjetili pokazala i nekoliko odličnih modnih kombinacija, a brojne komplimente zaradila je ispod fotografije na kojoj je pozirala u crvenom kompletu koji je kombinirala s cipelama u istoj boji. 

Nina je nedavno pratitelje iznenadila promjenom imidža. Naime, pokazala je svoju kraću frizuru, ošišanu do ramena i lagano valovitu.  "Nina s kratkom kosom! Predobro, jee", "Najbolja frizura ikad", "Boginja ljepote", "Kosaa", "Nina ubijaš seksepilom", "Boginjo"; "Ljepotice", pisali su mahom oduševljeni pratitelji. 

Ove godine pjevačica je proslavila 50. rođendan, a brojni bi joj pozavidjeli na izgledu kojeg održava zdravom prehranom. Naime, posljednje dvije godine Nina ne konzumira životinjske proizvode, već se tu i tamo zna počastiti ribom.

VIDEO Mrle nam je otkrio sve o pjesmi s kojom će Let 3 nastupiti na Dori

Ključne riječi

Komentara 6

ST
Starotopoljanin
14:40 18.12.2022.

Lijepa,ali jako cudna ,da si nije stvorila porodicu.Trci po tom beogradu,trazila komsiju ali nista nije ucinio,i sta sad ostala stara cura ,koja se povlaci tamo ovamo.

DU
Deleted user
10:48 16.12.2022.

Šteta što se Nina nije udala, bila bi dobra majka. To je nažalost rezervirano za razne sponzoruše

FA
falcones
10:30 16.12.2022.

Westerer, ja ne znam niti jednu pjesmu Nede Ukraden i ne smatram se uskraćena time.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije