Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna i oprezna

Nina Badrić: Bernard i ja još uvijek učimo uskladiti različitosti

nina badrić
pixsell
13.07.2010.
u 11:09

Ljubav između mene i Bernarda nikad nije bila upitna - kaže Nina dodavši da su joj nakon objave da se razvodi prilazili mnogi muškarci.

Nina Badrić progovorila je za Extru o svojim planovima za budućnost i otkrila razloge zbog čega se napokon osjeća zadovoljna sobom.

- U tridesetima je najljepše što mi se dogodilo to što sam jako zavoljela sebe, a ja se iskreno radujem svemu što tek dolazi jer mislim da je najbolje ispred mene. Dapače, sigurna sam u to - rekla je Nina i dodala da se s Bernardom nakon pomirbe još uči uskladiti različitosti među njima.

- Ljubav između mene i Bernarda nikad nije bila upitna. Danas sam napokon sretna i zadovoljna. Vjerovali ili ne, i zbog najmanjih stvari - zaključila je Nina.

Ključne riječi

Komentara 7

RA
rajko
12:29 13.07.2010.

sto nisi nasla nekog ko radi na bausteli,a ne frajera sto ima restoran..hehehe

BL
Bljakonja
13:53 13.07.2010.

Toliko sam hipersenzibilno uzbuđen zbog ove divne bajke, da mi je chmar dobrim dijelom već progutal gaće... O dragi celebrity-ji...živim za vas i vaše priče, toliko da mi se živo hebe za vaše jebanluke...

LA
lake99oswego
12:04 13.07.2010.

razlicitosti spajau ali u krevetu hehehehehehgehehehee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije