Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zima, što je to?'

Nikolina Ristović u kratkoj haljinici zaplesala je na plaži, videom oduševila pratitelje: 'Prekrasna žena'

Beograd: Nikolina Ristović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/16
04.08.2022.
u 14:00

Voditeljica je s pratiteljima na Instagram profilu podijelila bajkoviti video s mora. Prije samo nekoliko dana odmarala se na Krku te je tamo pozirala na brodu

Nikolina Ristović (46) novim je bajkovitim videom s mora oduševila pratitelje. U kratkoj laganoj, bijeloj ljetnoj haljini zaplesala je na plaži i u moru.

"Zima? Što je to?" napisala je Nikolina u opisu objave.

"Duša najljepša", "Prekrasna žena", "Predivno", "Ljepotica", "Uživaj", pisali su joj pratitelji pod objavom.

Inače, voditeljica se prije samo nekoliko dana odmarala na Krku na kojemu je pozirala na brodu. A iskoristila je priliku i s pratiteljima podijelila i zajedničku fotografiju s voditeljicom Ivom Jerković, koja joj se javila u komentarima i napisala: "Joj, baš nam je bilo lijepo, i gužvu bih ponovila! Predivnaaaa."

A s pratiteljima je obilježila i Vidojev rođendan pa je objavila fotografije koje su nastale tijekom godina.

"Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25. 7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti", napisala je Nikolina te podijelila fotografije na kojima su njih dvoje, njihovi prijatelji te na kojima je on s obitelji. Uz objavu je označila i da se nalazi u moru ljubavi.

Inače, Vidoje bi proslavio 44. rođendan. Ristović je preminuo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska konstatirala je smrt. Povjesničar umjetnosti ispraćen je na posljednji počinak 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu. Srpski mediji prenijeli su rezultate obdukcije Vidoja u kojima stoji da je on preminuo zbog upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog podrijetla. Ristović je bio teško alkoholiziran, a konzumirao je i sedative.

VIDEO>>Prije dvije godine napustio nas je Rajko Dujmić: Njegove pjesme, hitovi su za sva vremena!

Ključne riječi

Komentara 21

GE
geler203
14:07 04.08.2022.

Ucviljena udovica.

MA
Matematika2
14:20 04.08.2022.

Sto reci o zenama koje ljudsku prirodu ljubavi zamjene ljubavi prema novcu i postanu sponzoruse kojima je potpuno svejedno sa kim spavaju samo da ima novca.Sa magarcem bi spavale samo ako ima novca

TM
trade_mark
14:11 04.08.2022.

sirota, teško joj pala smrt muža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije