Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla je u Beograd

Nikolina Ristović oglasila se prvi put nakon smrti supruga: 'Grozno se osjećam, teško mi je'

U 44. godini iznenada preminuo Vidoje Ristović, suprug Nikoline Ristović - arhiva
Foto:
1/9
09.05.2022.
u 12:11

Naime, u glavni grad Srbije stigla je nakon vijesti da je preminuo njen suprug Vidoje. Za srpske medije kazala je da trenutačno nije u kući u kojoj je živjela.

Voditeljica Nikolina Ristović trenutačno se nalazi u Beogradu. Naime, u glavni grad Srbije stigla je nakon vijesti da je preminuo njen suprug Vidoje.

– Grozno se osjećam, jedva pričam. Još uvijek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutačno u kući u kojoj sam živjela ranije. Hvala na razumijevanju, ne bih više komentirala – izjavila je Nikolina za Republiku

Podsjetimo, srpskom povjesničaru umjetnosti iznenada je pozlilo, a hitna pomoć nakon dolaska na teren konstatirala je smrt. Vidoje je rođen 27. srpnja 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima kći Mateu, a u prosincu 2014. Nikolina i Vidoje postali su roditelji kćeri Une Sofije.

U bračnu luku uplovili su 2013. godine, samo godinu dana nakon što su u javnosti otkrili da su u vezi. Glamurozno vjenčanje održalo se u Monte Carlu, a mladenci su slavili čak tri dana u krugu stotinjak gostiju kojima je bio plaćen put privatnim avionom iz Beograda do Monte Carla. Vidoju je kum bio bivši političar Milan Beko, dok je Nikolinina kuma bila Snježana Mehun, danas Schillinger. Na vjenčanju su bila i brojna poznata lica poput Sandre Meljničenko i njena supruga, ruskog milijardera Andreja Meljničenka.

Vidoje je u Beogradu završio osnovnu i srednju školu te stekao diplomu povjesničara umjetnosti. Posljednjih godina živio je i radio na relaciji Zagreb – Beograd. Početkom prošle godine kupio je luksuznu kuću od 500 kvadrata u podsljemenskoj zoni u Zagrebu koju su proteklih mjeseci zajedno renovirali i spremali se za useljenje. 

Inače, Ristović potječe iz bogate obitelji. Njegov otac, Viktor Ristović, poznatiji po nadimku Miša Grof, od devedesetih godina bavi se trgovinom umjetninama i antikvitetima, a svoju ljubav prenio je i na sina Vidoja.  Vidoje je javnosti poznat i kao bivši dečko srpske glumice Katarine Radivojević koju domaća publika zna po ulozi u seriji ''Najbolje godine'' koja se prikazivala na Novoj TV. 

VIDEO Najbizarniji trenuci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard: Pitanja o Deppovu penisu, svjedok koji puši dok daje iskaz

Komentara 8

CB
cedo.butkovic
12:40 09.05.2022.

Bravo Večernji, spomenuste Mišu Grofa, njegov ulazak u posao sa umjetninama i antikvitetima upravo '90-tih, ali ste izbjegli reći da je Arkan bio Mišin prijatelj. Za to vrijeme mi i dalje od Srbije potražujemo mnoga umjetnička dobra otuđena u Domovinskomom ratu. Možda nam Pišekica pomogne pronaći ih?

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:11 09.05.2022.

Masaža u ponoć, dok je nikolinica u Zagrebu. Interesting.....

MA
malena1983
12:21 09.05.2022.

Mlad čovjek, tuga, sućut obitelji. :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije