Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Dva anđela''

Nikolina Ristović objavila fotografiju s kćerkicom Unom Sofijom: 'Bubice moja, čuvam te'

Foto: Instagram
1/12
17.06.2022.
u 17:47

Voditeljica Nikolina Ristović (46) objavila je fotografiju s kćerkicom Unom Sofijom (7) koju je dobila sa suprugom Vidojem Ristovićem.

Voditeljica Nikolina Ristović (46) objavila je fotografiju s kćerkicom Unom Sofijom (7) koju je dobila sa suprugom Vidojem Ristovićem.

-Bubice moja, čuvam te- napisala je voditeljica uz fotografiju, a u komentarima su se javili brojni pratitelji.

''Dva anđela'', ''Kako ste lijepe i mile'', ''Predivne ste, čuvajte jedna drugu'', ''Predivno, podrška za vas, budite jake'', ''Ljubav'', samo je dio komentara.

Foto: Instagram
Podsjetimo, jučer je obilježeno 40 dana od smrti Vidoja  koji je preminuo 8. svibnja u Beogradu. Nikolina je s njihovom kćeri Unom te s Vidojevom kćeri Mateom i njenom mamom Lanom u jutarnjim satima posjetila grob svog supruga na Novom groblju u Beogradu.

Na groblje su došli i roditelji Vidoja Ristovića te brojni članovi obitelji i prijatelji koji su još jednom izrazili sućut Nikolini koja je shrvana nakon smrti supruga. Mediji u Srbiji nedavno su pisali kako voditeljica neprestano plače, neutješna je i samo gleda fotografije groba svog supruga koji je preminuo u 44. godini. Zbog cijele situacije Nikolina je stopirala i radove na vili koja je trebala postati njihov dom u Zagrebu gdje će Una pohađati školu.

Nedavno su objavljeni i rezultati obdukcije i toksikološki nalaz. Obdukcijskim nalazom utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla, prenijeli su jučer mediji u Srbiji.

Toksikološkom analizom utvrđeno je i da je Ristović imao je čak 2,83 promila u krvi. Također je konzumirao i lijekove (sedative), ali u količini koja nije bila dovoljna da sama po sebi izazove smrt.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mudlin
Mudlin
19:21 17.06.2022.

Redovna doza srbendovanja i praćenja doslovno svih događanja u zapadnoj turskoj te potom davljenje civilizacije sa tim plemenom koje je još u 14. stoljeću, a u kojem je garant puno rođaka ovih "hrvatskih" "književnika". I naravno, plaće u Hrvatskim kUnama, bez imalo srama. F,U&J!!

RA
radolizem
18:59 17.06.2022.

Kemijsko-toksikološkom analizom utvđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholiziranosti.Imao je 2,83 promila alkohola u krvi. Našli su mu i određene psihofarmake koji su ovu koncentraciju od 2, 83 promila alkohola u krvi još dodatno pojačali. Srce nije izdržalo, a iza njega je ostala kćer od 7 godina. Alokohol i lijekovi u tim količinama i omjerima znače smrt. Puno je poznatih osoba u SAD-u otišlo na ovaj način.

RA
radolizem
18:53 17.06.2022.

Zloupotreba alkohola znači da pijenje alkohola donosi sa sobom probleme u obitelji, na poslu, a često i sa zakonom.Ovdje je alkohol donio smrt čime je najviše pogođena obitelj jer je dijete ostalo bez oca. Nikolina će se snaći i naći novog partnera, ali mala ne može naći novog oca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije