Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna mama

Nikolina Ristović objavila fotografiju s kćeri Unom: 'I tata bi bio ponosan, znam'

Foto: Davor Javorovic/PIXELL
1/17
12.06.2022.
u 11:39

- Moja mala ljubav je otplesala svoju prvu baletnu predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam... - napisala je Nikolina uz objavu na kojoj grli kćer nakon nastupa.

Voditeljica Nikolina Ristović na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju s kćeri Unom. Naime, Una je jučer imala nastup, a ponosna mama nije skrivala svoju sreću.

- Moja mala ljubav je otplesala svoju prvu baletnu predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam... - napisala je Nikolina uz objavu na kojoj grli kćer nakon nastupa.

Foto: Instagram screenshot
U komentarima su joj mnogi pružili podršku. "Bravo! Čestitam", pisali su te ostavili brojne emotikone srca. 

Inače, Nikolina je kćer Unu dobila u braku s pokojnim suprugom, povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem. Vidoje je preminuo početkom svibnja, a nalazi obdukcije su pokazali da je razlog smrti zapaljenje srčanog mišića, vjerojatno virusnog porijekla. Analizama nije pronađena prisutnost opojnih droga, a Ristović je u krvi imao 2,83 promila alkohola te je konzumirao sedative. 

Par je zajedno proveo deset godina. Upoznali su se u Dubrovniku, a zatim ponovno sreli u Beogradu gdje je Nikolina boravila poslovno. Voditeljica je jednom prilikom ispričala da joj se Vidoje dugo udvarao te joj slao poklone, među kojima su bile velike količine gumenih bombona koje ona obožava. Svoju vezu su potvrdili 2012. godine te se ubrzo zaručili. Vjenčali su se godinu dana kasnije u Monte Carlu, a godinu kasnije rodila im se kćer.

VIDEO Sarah Ferguson posjetila Vukovar i naučila još jednu hrvatsku riječ

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Mudlin
Mudlin
14:02 12.06.2022.

Pa Gospode Bože, do kad bude trajalo to srbendovanje na hrvatskom mediju? Do-kad!!?? Do novog rally natjecanja izvjesnih poloprivrednih vozila? Moguće, moguće...

JM
Jmjm
16:35 12.06.2022.

Nikolina zivnula,sada necemo moci bez njenih objava,moja cerka plese hiphop pa nikada nisam niti mogao objaviti

DU
Deleted user
12:25 12.06.2022.

Bio bi da mu maserka nije presudila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije