Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala je

Nikolina Ristović objavila fotku, otkrila što radi nakon drame na ljetovanju

Nikolina Pišek
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
11.08.2020.
u 08:20

Nikolina na fotki sjedi na plaži i nasmiješena gleda u sunce. Izgleda odlično u crno-bijelom dvodijelnom badiću, a 'look' za plažu je upotpunila i velikom zlatnom narukvicom.

Voditeljica Nikolina Ristović odlučila se nakon drame s vlasnikom vile iz Kaštel Starog ponovno odmoriti i opustiti na ljetovanju.

Uživa na plaži, a dokazala je to i posljednjom objavom na Instagramu. Nikolina na fotki sjedi na plaži i nasmiješena gleda u sunce. Izgleda odlično u crno-bijelom dvodijelnom badiću, a ''look'' za plažu je upotpunila i velikom zlatnom narukvicom. Uz fotku je samo kratko napisala: ''Picture of the day''.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, dvanaestog dana boravka u vili Nikolina i suprug Vidoje Ristović, s 30. na 31. srpnja, izbačeni su na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. Navela je da je riječ o novcu u gotovini (65 do 68 tisuća eura), muškom satu Custos (18 tisuća eura), satu Rolex Daytona rose gold (35 tisuća eura), narukvici Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskom prstenu Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstenu 3.75 ct (bijelo zlato) u vrijednosti 65.000 eura.

Komentara 23

Avatar Warded
Warded
09:01 11.08.2020.

Sreća da je "usidrila" čkapi na izbočinu u stini pa je plima neće odvuć. Ipak tu ima još posla oko varanja osiguranja i slično... Baš je ko šišmiš!

KU
Kultura
09:24 11.08.2020.

Niste dobrodosli jer pljuvali bi po nasoj zemlji i onda uzivali u njenim ljepotama. E nece ici.

DU
Deleted user
09:08 11.08.2020.

ma dajte Vidoja, hoćemo Vidoja!!! Narod je željan Vidoja!!!! Vidojeeee!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije