Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
televizijska voditeljica

Nikolina Pišek pohvalila se da je dobila posao na RTL-u: 'Novi početak'

Foto: Instagram
1/7
19.02.2023.
u 14:28

Već su ranije krenula šuškanja da bi upravo Nikolina mogla zamijeniti Antoniju Blaće koja je vodila prvu sezonu showa, a u novoj sezoni gledat ćemo je u ulozi detektiva zajedno s Nives Celzijus, Borkom Perićem i Sašom Lozarom.

Nikolina Pišek dobila je novi posao i to na RTL televiziji. Danima se već nagađa da bi upravo ona mogla biti voditeljica nove sezone showa 'Masked Singer', a iako za to još nema potvrde, ono što je sigurno je da je Nikolina potpisala ugovor s RTL-om.

"Novi početak", napisala je tajnovito u opisu snimke koja prikazuje kako šeće hodnicima RTL-a u zagrebačkoj Krapinskoj ulici, potom joj jedna djelatnica uručuje ugovor, a zatim Nikolina ulazi u studio ne otkrivajući o kojem se projektu točno radi. Ipak, već su ranije krenula šuškanja da bi upravo Nikolina mogla zamijeniti Antoniju Blaće koja je vodila prvu sezonu showa, a u novoj sezoni gledat ćemo je u ulozi detektiva zajedno s Nives Celzijus, Borkom Perićem i Sašom Lozarom.

Inače, Nikolina je donedavno radila na Una TV-u u Srbiji gdje je vodila ženski talk show Donna. Voditeljica nije otkrila što je s tim angažmanom i nastavlja li emisija s emitiranjem. Posljednja emisija emitirana je 14. siječnja, a za sada nije poznato snimaju li se novi nastavci ili ne. 

Podsjetimo, reality show "Masked Singer" koji je prošle godine u travnju premijerno prikazan na RTL-u uskoro se opet počinje prikazivati. Naša je to inačica  američkog reality showa "The Masked Singer" u kojem osobe iz javnog života pjevaju pod maskama i tijekom natjecanja ne smiju otkriti svoj identitet. U prvoj sezoni našeg "Masked Singera" pobijedila je pjevačica Zsa Zsa koja se skrivala ispod maske meduze. Voditeljica prve sezone je bila Antonija Blaće, dok su u ulozi detektiva koji su iz emisije u emisiju pokušali odgonetnuti koja poznata osoba se skriva ispod maski, bili Antonija Mandić, Ida Prester, Borko Perić i Enis Bešlagić.

Tko će zamijeniti Antoniju u voditeljskoj ulozi još uvijek nije službeno potvrđeno. - Panel detektiva okupljen je zbog izvrsne međusobne kemije te se vjerujem da ću pridonijeti i pokojom pametnom dosjetkom. Nadam se da će mi pripomoći dugogodišnje čitanje kriminalističkih romana kojih sam velika obožavateljica. Počela sam razmišljati kao detektivka - rekla je Nives i dodala kako Antoniju i Sašu poznaje već dugo te da joj se s Borkom dogodila ljubav na prvi pogled. U showu sudjeluje 12 natjecatelja koji se skrivaju ispod maski koje je za ovaj realty osmislio naš poznati dizajner Juraj Zigman.

Pravila su takva da nakon pjevačkih dvoboja, ostaju maske koje imaju najmanje glasova publike, a ponekad dobivaju mogućnost otpjevati još jednu pjesmu. Maska koja ima najmanji broj glasova publike razotkriva se i napušta show. - Uvijek me zanimalo kako je s druge strane i sada mi se ta želja konačno ostvarila. Obožavam velike, glamurozne i raskošne projekte, a upravo takav je 'Masked Singer'. Budući da će u otkrivanju misterija sudjelovati i gledatelji, očekujem pravu zajedničku detektivsku igru panela i ljudi pred malim ekranima - ispričala je Antonija Blaće uoči nove sezone Masked Singera. 

VIDEO Dvije godine od Balaševićeve smrti, još uvijek tuguje cijela regija

Komentara 14

DU
Deleted user
14:47 19.02.2023.

Još jedan razlog za gledanje rtl. (Nije ,šalim se.)

GR
grodar
15:20 19.02.2023.

vratila se četnikuša

UU
uhljeb u holdingu
15:00 19.02.2023.

Pišek ili Ristović, kako ono točno ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije