Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voditeljica joj odgovorila

Nikolina Pišek objavila atraktivne fotke iz bazena, pratiteljica joj poručila: 'Čemu golotinja? Vrlo plitko i otužno'

Foto: instagram
1/11
19.08.2023.
u 16:20

Na Instagramu je objavila fotografije iz bazena, a ni ova objava joj nije prošla bez neugodnih poruka pratitelja

Voditeljica Nikolina Pišek (47) na Instagramu je objavila nekoliko fotografija s odmora u Dalmaciji na kojemu je već neko vrijeme, a sada je pokazala kako se nalazi u hotelu u blizini Zadra. Na Instagramu je objavila fotografije iz bazena, a ni ova objava joj nije prošla bez neugodnih poruka pratitelja. 

Naime, voditeljica je pozirala u dvodijelnom bijelom kupaćem kostimu u bazenu hotela s nakitom na rukama, a ispod se našao komentar pratiteljice koja je napisala: "Gledam malo Vaš profil, čemu toliko golotinje i samopromocije? Odajete dojam površne osobe opsjednute vlastitim tijelom. Vrlo plitko i otužno. Nije na razini gospođe u Vašim godinama. Vjerujem da imate više za ponuditi. Možda sam u krivu". 

A Nikolina joj je odmah i odgovorila kratko: "Apsolutno ste u pravu. Hvala vam". 

Podsjetimo, i prije nekoliko dana voditeljica se susrela s neugodnim komentarima. Kada je objavila fotografije svojih kćeri Une Sofije i Hane Cigoj s odmora na Kanjonu Vrbasa, jedna je pratiteljica ispod fotografija odlučila prokomentirati izgled Nikolinine mlađe kćeri što se voditeljici nije nimalo svidjelo pa ju je odmah javno prozvala. 

"Ova djevojčica je još kao beba uvijek imala neku skroz čudnu facu... a izgled je na Nikolinu i njenu majku (prije operacija)", komentirala je pratiteljica i naišla na oštre kritike drugih, ali i Nikoline.

VEZANI ČLANCI

"Draga Jelena (Ironija i sarkazam, prevodim jer izgledate kao osoba kojoj prijevod treba) Meni je želja vidjeti vaš mozak, budući da imate potrebu komentirati jednu savršeno normalnu i lijepu (a meni najljepšu na svijetu) djevojčicu od 8 godina. Na profilu njezine majke. Koju vas nitko nije tjerao pratiti. Ne sjećam se da sam vam zavrtala ruke iza leđa i čupala vam nokte tjerajući vas da me pratite. Ali vi to činite. Pritom mrzeći samu sebe zato što to činite. Koja vam je dijagnoza?", odgovorila joj je voditeljica.

Nikolina je prepirku odlučila nastaviti na Instagram storyju, gdje je pozvala svoje pratitelje da dotičnu prijave i blokiraju na društvenoj mreži zbog "emocionalnog zdravlja djece". "I nemojte me molim vas, niti iz najbolje namjere ušutkavati i govoriti mi da se ne treba osvrtati. Ne. Takvi psihopati su trulež našeg društva koja na našem ignoriranju raste. Da zbog ove spodobe moja ili nečija djevojčica pomisli da nije dovoljno dobra? Da je nedostatna? Da se ozlijedi?... nastavite niz‘", napisala je Nikolina za kraj i dodala hashtag ‘lov na jelene‘.

VIDEO Obožavatelji zatrpali Maju porukama zbog greške koja joj se potkrala: 'Oprostite, ja sam totalno zbunjena'

Ključne riječi

Komentara 26

RO
rul.oflo
16:34 19.08.2023.

I eto nje ponovno na tržištu,ajmo udvarači,pripremite kartice i bankovne izvadke....

PO
poluvodič
16:57 19.08.2023.

Nekima je baš istekao rok

Avatar AlagaiHora
AlagaiHora
17:08 19.08.2023.

A svi znamo da u tom tijelu nema ništa, inače Mlohoje ne bi obilazio "maserke"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije