Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi kate

Nije zadovoljna, stražnjica joj ne dobiva dovoljno pažnje

kate upton
Foto: Youtube (screenshot)
1/8
02.05.2014.
u 19:52

Kate Upton otkrila je u šali kako je njen najdraži dio snimanja za Sports Illustrated magazin onaj kada joj fotografiraju stražnjicu

Kate Upton poznata je po svojim oblinama, pogotovo po raskošnom dekolteu, no seksipilna manekenka nije baš zadovoljna samo s tom činjenicom. U video sa snimanja posljednjeg broja Sports Illustrated magazina, Kate je otkrila kako je njen najdraži dio snimanja onaj kada joj fotografiraju stražnjicu.

- Znate, moja stražnjica ne dobiva dovoljno pažnje pa mislim da će joj ovaj kadar donijeti slavu koju zaslužuje - našalila se 21-godišnja manekenka.

Čini se kako se seksi Kate odlično zabavljala na snimanju koje se odvijalo u idiličnom pejzažu Cookovog otočja, a kaže kako joj je snimanje za Sports Illustrated jedno od najdražih.

- Osjećam se toplo, odlično, uzbuđeno...najbolje snimanje ikad - rekla je Kate.

>>Svi su odahnuli. Ipak ne želi smanjiti grudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije