Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samokritična diva

Nicole Scherzinger: Moja stopala nisu seksi, puna su žuljeva i suha

nicole
Pixsell
12.12.2011.
u 21:00

Lijepa pjevačica tvrdi da su stopala najmanje privlačan dio njezina tijela. Bivša djevojka vozača Formule 1, Lewisa Hamiltona tvrdi da su upropaštena napornim plesnim treninzima.

Lijepa pjevačica Nicole Scherzinger nije zadovoljna svim dijelovima svoga tijela, a posebno se to odnosi na stopala. Tvrdi da su najmanje privlačan dio njezina tijela. Bivša djevojka vozača Formule 1, Lewisa Hamiltona kaže kako su joj stopala upropaštena napornim plesnim treninzima.

– Sada doista nisam u formi pa je vježbanje jako važno. Najmanje privlačan dio mog tijela su stopala, na kojima zbog vježbanja imam ogromne žuljeve i koža mi je jako suha – požalila se Nicole.

Njezini će se fanovi teško složiti s time da ona ima bilo kakvu manu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije