Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mogu odvojeni

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton ponovno zajedno!

Hamilton i Nicole, portal
HOCH ZWEI/DPA/PIXSELL
11.08.2013.
u 18:52

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton okončali su prije mjesec dana petogodišnju vezu, no očito nikako ne mogu jedno bez drugog jer su se pomirili.

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton okončali su prije mjesec dana petogodišnju vezu, no očito nikako ne mogu jedno bez drugog jer su se pomirili. Lewis nije mogao pustiti Nicole tek tako te ju je molio da još jednom rasprave o njihovoj vezi, piše Mirror.

Lewis je došao u njezinu vilu na Beverly Hillsu te su nakon nekoliko sati razgovora shvatili da ne mogu jedno bez drugog. - Budući da su oboje teško podnijeli prekid, pomirenje je bilo jedino rješenje, rekao je prijatelj para.

>>On bi se pomirio? Hamilton posvetio pobjedu bivšoj djevojci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije