Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kviz potjera

Ni kapetan ni lovac Krešo nisu znali odgovor na pitanje o popularnoj domaćoj seriji, biste li vi?

Foto: HRT screenshoot
1/10
27.12.2021.
u 20:15

Krešo je u završnoj potjeri stigao ekipu koja se borila za 63 000 kuna, u samo dvije minute imao je 15 točnih odgovora za redom.

U večerašnjem izdanju kviza 'Potjera' ekipa, koju su činili kapetan Ranko iz Velike Gorice, Hrvoje iz Čakovca, Tomislav iz Zagreba i Rankov sugrađanin Bruno, nakon prvog kruga natjecanja ostala je samo s kapetanom i jednim članom. Svaki od njih u timsku kasicu ponio je iznos koji je osvojio u prvoj minuti: kapetan 38 500 kuna, a Hrvoje 24 500 kuna.

Jedno od pitanja na koja je odgovarao kapetan tijekom svoje borbe na ploči jest pitanje o radnji popularne domaće humoristične  serije 'Bitange i princeze' na koje ni on ni lovac Krešimir Sučević Međeral nisu znali točan odgovor. - Koju pjesmu Novih fosila Irena i Robi pjevaju u nezaboravnoj sceni iz 'Bitangi i princeza'? - glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: 'Ja sam za ples', 'Najdraže moje' i 'plava košulja'. Natjecatelj je odgovorio da je to 'Plava košulja', dok se lovac odlučio za 'Ja sam za ples'. 

Foto: HRT Screenshot

Dodajmo da je Krešo u završnoj potjeri stigao ekipu koja se borila za 63 000 kuna s 15 koraka prednosti. Lovac je u dvije minute imao 15 točnih odgovora za redom te tako stigao Ranka i Hrvoja.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao

 

Komentara 5

DU
Deleted user
20:44 27.12.2021.

E to je znanje :" u samo dvije minute imao je 15 točnih odgovora za redom."..... Jedan bi moj prijatelj sad rekao "Zgodno režirana predstavica za široki gledateljski puk."....Ali on ne zna ništa. Taj moj prijatelj. I krivo mu je. Zavidnik.

SN
sasa.novak.58
14:58 29.12.2021.

Ovo je sve namješteno. Kvizom se upravlja iz svjetskih centara moći, a svi dobitci idu u razvoj bojnih otrova i špijunskih čipova. Krešo je android u službi masonerije i to znaju svi koji misle svojom glavom.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
20:37 27.12.2021.

To je show. To nema veze sa znanjem znanja. Odgovori se unaprijed dobiju, pa tobože ovaj ne zna jedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije