Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepirke sa suprugom

Ni dva tjedna od vjenčanja K. Grammer u bračnim problemima

kelsey grammer
pixsell
08.03.2011.
u 11:55

Grammer i njegova mlađahna supruga ne mogu se dogovoriti hoće li živjeti u New Yorku ili Los Angelesu

Ni dva tjedna od četvrtog vjenčanja za 25-godina mlađu stjuardesu Kayte Walsh glumac Kelsey Grammer ima bračnih problema. Naime, Grammer se nikao ne može dogovoriti sa suprugom u kojem će gradu biti njihov dom. Dok on želi živjeti u Los Angelesu, gdje snima novi projekt, ali i da bude bliže svojoj djeci, Kayte želi ostati u New Yorku gdje su svi njeni prijatelji. Osim toga, želi biti što dalje od Grammerove bivše supruge Camille koju je glumac ostavio zbog nje.

Kelsey ima ogroman ego i definitivno voli biti šef. Sve je sjajno dok mu podilazite, izjavio je medijima neimenovani izvor.

Komentara 1

LI
liliZG
14:05 08.03.2011.

...a nisu se prije dogovorili??????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije