Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mu promaklo

Neven Ciganović 'raskrinkao' Ivu Todorić! Haljinu u kojoj je stigla na vjenčanje Ane Bučević već je nosila

Foto: Instagram, Emica Elvedji/Pixsell
1/9
07.02.2022.
u 09:54

Modna kombinacija Ive Todorić nije promaknula ni poznatom stilistu Nevenu Ciganoviću (50) koji je primijetio da je Iva istu haljinu već nosila ranije i to na vjenčanju jedne od naših najpoznatijih pjevačica

Proteklog vikenda sudbonosno ''da'' treći put izrekla je motivacijska govornica Ana Bučević (43). Ana se udala za srpskog glazbenika Marka Nikolića, a sretnu vijest pratiteljima je otkrila Anina bliska prijateljica Iva Todorić (46) koja se na svom Instagramu pohvalila fotografijom s vjenčanja. 

I dok je Ana odabrala romantičnu, čipkastu, bijelu vjenčanicu, a mladoženja svjetloplavo odijelo, uzvanica Iva na sebi je imala crvenu haljinu s motivom srca na grudima. Modna kombinacija Ive Todorić nije promaknula ni poznatom stilistu Nevenu Ciganoviću (50) koji je primijetio da je Iva istu haljinu već nosila ranije i to na vjenčanju jedne od naših najpoznatijih pjevačica –Severine Vučković. 

– 2015. Severinina svadba, 2022. svadba Ane Bučević. Još uvijek stane u istu haljinu – komentirao je Ciganović na svom Insta Storyju i sve potkrijepio fotografijama. 

Foto: Instagram

Nešto kasnije osvrnuo se i na haljine ostalih uzvanica.

"Nema više Vortexa, samo AliExpress", napisao je Cigi u opisu fotografije na kojoj Iva Todorić pozora uz još dvije dame u svečanim haljinama. Inače, Ciganović je ovim statusom aludirao na luksuzno osmodnevno Vortex krstarenje koje već godinama organizira Ana Bučević, a cijena mu iznosi nešto više od 17.000 kuna.

Foto: Instagram

Podsjetimo, naša najpoznatija motivacijska govornica zbog ljubavi već godinama živi u Beču. Ana se 2019. razvela od Saše Dvornika, a nakon toga je neko vrijeme bila sama. To vrijeme iskoristila je kao bi se posvetila poslu. Godinu dana poslije procurila je vijest o vezi Ane i Marka, ali ona je svoju ljubav čuvala daleko od očiju javnosti. Ana iza sebe ima dva propala braka, a Marko također iza sebe ima brak iz kojeg ima troje djece. Glazbenik je 2017. godine nastupio na Eurosongu s predstavnicima Crne Gore, a dvije godine ranije predstavljao je Srbiju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk
VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

 

Komentara 14

RO
romobil
10:41 07.02.2022.

A kažu da Frankenstein postoji samo u literaturi...

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
12:54 07.02.2022.

Kad derpe komentira žene

TR
Tripoli
13:15 07.02.2022.

Meni bi Ivika i Željkec bili baš onak super par!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije