Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Netko je ustajao po noći i pojeo sarme. Hoće li se krivac otkriti na vaganju?

Život na vagi
Foto: RTL
1/5
05.04.2017.
u 14:53

Kandidate će u večerašnjoj emisiji posjetiti motivacijska govornica Ana Bučević, no Damiru je teško pao njezin govor te je odlučio napustiti prostoriju prije nego je završila

Članovi plavog tima showa "Život na vagi" imaju težak zadatak jer moraju odlučiti hoće li iz daljnjeg natjecanja izbaciti Silviju ili Marka budući da su izgubili najmanji postotak na vaganju.

Zbog dobrog rezultata na vaganju i odlaska jedne osobe iz plavog tima, trenerica Sanja Žuljević inzistira na antistres danu i želi svom timu priuštiti opuštajući „pozdrav Suncu“ umjesto klasičnog treninga.  

Za to vrijeme, ljutit zbog slabog rezultata na vaganju i jedenja kiflica, trener Mario neće štedjeti nikoga na treningu svoga tima.

Leonardo za to vrijeme upozorava plavi tim da su preko noći iz lonca nestale sarmice, a Vlatka je odlučila iznijeti svoje pravo mišljenje o Hani.

Na individualni trening sa Sanjom i Marijom otići će samo po jedna osoba -  najslabija karika iz svakog tima

Kako bi ih podržala u borbi s kilogramima, kandidate posjećuje poznata motivacijska govornica Ana Bučević, no Damiru je teško pao njezin govor te je odlučio napustiti prostoriju prije nego je završila.

 

>>U paklu borbe s kilama mi smo i klaunovi i psiholozi

>>Iskreni Neven: Želim zasnovati obitelj i to mi je glavna motivacija za skidanje kilograma

Komentara 1

DU
Deleted user
18:29 05.04.2017.

Glupog li šoa! Umjesto da to bude motivacijski i borbeni šou za skidanje suvišnih kilograma i zdravi život postao je ponižavajući za pojedine sudionike. Izbacivanja zbog nedostignutog skidanja kilograma su besmislena. Cilj je skinuti suvišne kilograme u određenom vremenu ali i vrapci na krovu znaju da to nakon nekog vremena nije moguće onako kako su si to zamislili stvaraoci ovog šoa. Izmučeni i poniženi "natjecatelji" svakodnevno su u stresnom stanju s nesagledivim posljedicama. Drugo se nije ni moglo očekivati od televizije tipa RTL-a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije