Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Zagrebu

Nestala je Marijana iz Big Brothera, policija i njezin suprug mole za pomoć: Javite ako bilo što znate

Zagreb: Marijana, Brandon i Horvat gostovali na RTL televiziji
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
27.04.2022.
u 18:23

Policija moli sve koji su vidjeli Marijanu ili posjeduju informacije o ovoj nestaloj osobi da se jave najbližoj policijskoj postaji ili nazovu 192.

Karlo Seifert, suprug Marijane Seifert bivše pobjednice u reality showu "Big Brother" na svom Facebooku podijelio je fotografiju svoje supruge sa stranice nestali.gov.hr te je zamolio sve da podijele ovu informaciju i jave ako bilo što znaju. Na spomenutim stranicama policija moli sve koji su vidjeli Marijanu ili posjeduju informacije o ovoj nestaloj osobi da se jave najbližoj policijskoj postaji ili nazovu 192. 

 

 

Piše kako je Marijana nestala danas u istoj ulici u Zagrebu na kojoj ima prijavljeno prebivalište. Marijana i Karlo vjenčali su se u tajnosti 2020. godine, a par se navodno upoznao u kafiću u kojem je Marijana radila i zajedno žive u Zagrebu. Krajem 2020. postali su i roditelji sina kojem su dali ime Aleksandar i krstili su ga prošle godine u lipnju. Iz prvog braka, u kojem je bila u trenutku kada je ušla u šestu sezonu Big Brothera ima kćer.

U showu se sprijateljila s kandidatom Nikolom Nemeševićem Nemešom i tijekom showa upustili su se u vezu. Njihova veza bila je turbulentna i puna uspona i padova i mnogi su se iznenadili kada se par 2016. godine vjenčao, ali brak nije dugo potrajao i svatko je krenuo svojim putem.

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe napravila je svoje prve korake

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije