Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povukla se sa scene

Što joj se dogodilo? Slavna pjevačica više ne izgleda kao nekad

nelly furtado
Foto: Pixsell
1/6
17.09.2015.
u 08:09

Nelly Furtado povukla se sa scene 2012. godine. Nedavno je pojavila na Filmskom festivalu u Torontu gdje je pokazala da je tijekom pauze dobila i nekoliko kilograma viška, ali i ošišala kosu

Sjećate li se nje? Nelly Furtado povukla se sa scene 2012. godine. Nedavno je pojavila na Filmskom festivalu u Torontu gdje je pokazala da je tijekom pauze dobila i nekoliko kilograma viška, ali i ošišala kosu.

Mnogi su se stoga iznenadili njezinim izgledom. Vrhunac karijere doživjela je sredinom 2000-ih.

O privatnom životu glazbenice malo se zna. Navodno je u braku, a majka je 12-godišnje Nevis, koju je dobila s bivšim dečkom. Već tri godine nije objavila nikakav singl. Najuspješniji album bio joj je "Whoa, Nelly!", objavljen prije 15 godina.

>>Nelly Furtado: "Bila sam u mafiji i razbijala sve pred sobom"

>>Nelly Furtado dobila ulogu u nastavku serije 'Beverly Hills'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije