Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEA STAR FESTIVAL

Nekoliko tisuća ljudi plesalo do zore uz fenomenalnu Ruskinju!

sea star festival
Foto: Promo
1/11
25.05.2019.
u 14:13

Večeras se na Addiko Tesla pozornici očekuje provod za pamćenje, uz najveću hip-hop grupu u povijesti, mitski Wu-Tang Clan, sjajan regionalni trojac Bajaga & Instruktori, Hladno pivo i Nola, te jednog od vodećih globalnih hitmakera Mahmuta Orhana

Nekoliko tiusća  dočekalo je prve subotnje zrake sunca u umaškoj laguni Stella Maris plešući na zarazne ritmove techno kraljice Nine Kraviz na trećem izdanju fenomenlnof Sea Star Festivala, te nam tako na najbolji način pokazalo zašto je ovaj festival proglašen među 10 najboljih u Europi. Doista, radi se o prvoklasnom glazbenom događaju, koji u Umag svake godine dovodi neka od najvećih glazbenih imena današnjice. Ruska DJ-ica nastupala je od 4 do 6 ujutro, a oduševljena publika zvala ju je na bis, poput prave pop zvijezde. Iako nije davala izjave za medije, Nina se nakon nastupa rado družila s fanovima, a s mnogima se i fotografirala. 

Ništa lošije nije bilo ni na nastupima još dvojice techno velikana.. Legendari njemački DJ Sven Väth pokazao nam je zašto je već punih 30 godina na vrhu scene. Sven danas ima 55 godina, no u Umagu je odradio dvosatni set jednakom lakoćom kao kad smo ga gledali još prije 20 godina u Zagrebu na popularnom Future Shocku. Talijanski DJ Ilario Alicante službeno je proglašen za najboljeg svjetskog DJ-a.

Prije ovog šestosatnog druženja na glavnoj pozornici prevladavao je hip-hop, uz regionalnog trap gurua Foxa, Vojka V. i trap-jazz kraljicu IAMDDB. Premda nam je bez problema dala do znanja da je "high", mlada britanska zvijezda energičnim je nastupom opravdala brojne dobre epitete koje joj posljednjih godina daju glazbeni kritičari. Ne snijemo zaboraviti ni nastup Krankšvestera, koji su nastupali u Nautilus areni unutar teniskog stadiona, i još jednom rasplesali publiku.

Večeras se na Addiko Tesla pozornici očekuje provod za pamćenje, uz najveću hip-hop grupu u povijesti, mitski Wu-Tang Clan, sjajan regionalni trojac Bajaga & Instruktori, Hladno pivo i Nola, te jednog od vodećih globalnih hitmakera Mahmuta Orhana i regionalnu podršku Lady Lee i Phat Phillieja. Na Nautilus pozornici posjetitelje očekuje najprodavaniji Beatport izvođač 2016. godine Enrico Sangiuliano, nenadmašna techno zvijezda regije Marko Nastić, šibenska zvijezda u usponu Lawrence Klein, te iskusni DJ Jock i Petar Dundov. Ne sumnjamo kako nas očekuje još jedna večer za pamćenje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije