Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apstinencija

Nekad veliki zavodnik Julio Iglesias tvrdi da 15 godina nije vodio ljubav

julio iglesias
19.01.2010.
u 19:42

Španjolski pjevač iznenadio je publiku u turističkom mjestašcu Punta del Este u Urugvaju, kad je između dvije pjesme počeo pričati anegdote o svojim ljubavnim avanturama.

Iako je i sa 66 godina na glasu kao jedan od najvećih svjetskih zavodnika, slavni Julio Iglesias nedavno se našalio kako u njegovu životu odavno više nema seksa. Španjolski pjevač iznenadio je publiku u turističkom mjestašcu Punta del Este u Urugvaju kada je između dvije pjesme počeo govoriti o svojim ljubavnim avanturama.

- Kada sam došao ovamo prvi put, imao sam 24 godine i vodio sam ljubav tri puta dnevno. Nekad mi je to bio ritual uoči svakog koncerta, a sada već 15 godina to ne radim - rekao je Iglesias.
Iznenađena publika ostala je u šoku, a Iglesias se nije dao zbuniti.

- Vodim li ljubav prije koncerta danas, nastup može samo biti otkazan - dodao je i pobrao pljesak.
Nastavio je pjevati, a koncert je, kao i svaki, bio sjajno prihvaćen. Lokalni novinari kasnije su se raspisali da je Julio noć prije mirno spavao.

Ključne riječi

Komentara 3

FA
fabry
07:33 20.01.2010.

VL se srozao na tako nizak nivo da pise ili o kurvama ili o popovima. U ovim novinama se vise ne moze procitati niti jedan suvisli clanak. Ja inace ujutro kada se probudim prva stvar koja me zanima je da doznam tko je koga j......Hvala ti VL na servisu koji cinis gradjanima lijepe nase. Sada napokon mozemo imati miran san znajuci da Iglesijas nije imao sex 15 godina. Kakvo olaksanje. Besposlica i kriza, korupcija....ma koga to jos zanima. Daj narodu kruha i igara uz to ih jos zavadi i dodaj 3 maloumna novinara iz VL i evo ti idealne drzave

IZ
izbrisan
20:50 19.01.2010.

VL je stvarno pao nisko.Tko li je vise frustriran,autor clanka ili urednik koji pusti nesto takvoga u tisak. Pa sto nekoga boli ona stvar je li netko nekoga ili nije.Postajete sve odvratniji.

Avatar vaksalainen
vaksalainen
23:42 19.01.2010.

ovih 15 godina je vjerojatno prvih 15 godina zivota bilo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije