Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAD SAM ONI'

Nekad je bila zvijezda Disneya, a sada je objavila kako je postala nebinarna osoba

Demi Lovato
Foto: Press Association/PIXSELL
1/8
19.05.2021.
u 18:45

Demi je otkrila to na društvenim mrežama, rekavši da je odluka da se identificira kao nebinarna uslijedila nakon "puno iscjeljujućeg i samoreflektivnog rada"

Pjevačica Demi Lovato otkrila nova je u nizu poznatih osoba koja se odsad predstavlja kao ne-binarna, te želi da se umjesto ona za nju/njih koristi zamjenica oni. Podsjetimo, prije njene su od poznatih osoba to napravili Sam Smith i Elliot Page. 

Disneyva zvijezda otkrila je to na društvenim mrežama, rekavši da je odluka da se identificira kao nebinarna uslijedila nakon "puno iscjeljujućeg i samorefleksivnog rada".

- Svaki dan kada se probudimo, daje nam se još jedna prilika i prilika da budemo ono što želimo i želimo biti. Provela sam  veći dio svog života odrastajući pred svima vama ... Vidjeli ste dobro, loše i nešto između. Ne samo da mi je život putovanje, već sam živjela i za one s druge strane kamera. Danas je dan s kojim sam tako sretna što želim podijeliti više svog života sa svima vama - ponosna sam što vas obavještavam da se identificiram kao nebinarna i službeno ću promijeniti svoje zamjenice u oni, napisala je Demi. 

- Ovo je uslijedilo nakon puno iscjeliteljskog i samorefleksivnog rada. Još uvijek učim i ulažem u sebe, i ne tvrdim da sam stručnjak ili glasnogovornik. Dijeljenje ovog s vama sada otvara novu razinu ranjivosti za nas. Radim ovo za one koji nisu mogli podijeliti tko su zaista sa svojim voljenima.  Molim vas, nastavite živjeti u svojim istinama i znajte da vam šaljem ljubav, napisala je na Twitteru. 

Podsjetimo, Lovato je nedavno u dokumentarnom serijalu "Dancing with the Devil" iskreno pričala o teškim traumama koje je proživjela od djetinjstva do danas. Šokantni su detalji koje je Lovato ispričala pred kamerama u ovom dokumentarcu u kojem sudjeluju i njoj bliski prijatelji i obitelj. Ispričala je kako ju je diler od kojeg je kupila drogu i seksualno napao prije tri godine kada se i predozirala te je bila hospitalizirana i nakon predoziranja je doživjela nekoliko moždanih udara, kao i srčani udar. 

VIDEO: Albina se nakon neuspjeha oglasila na Instagramu

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Vukomerec
Vukomerec
19:09 19.05.2021.

Nebinarna osoba koja sebe tj. svoje rodove imenuje u množini. Nekada su takvi spadali u ludnicu, danas su svete krave.

MK
mksdk
21:05 19.05.2021.

I sada bih ja trebao zbog patologije jedne žene lagati o tome što je ona, te umjesto da govorim da je ona ono što jeste, trebao bih govoriti da je ona ono što nije. Kako da ne.

KE
keka56
20:58 19.05.2021.

Bože,smiluj se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije