Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgrožena

Nedi nudili ulogu: Nema tih novaca za koje bi pristala odglumiti te scene

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
04.10.2017.
u 15:34

Pjevačici su nudili ulogu u filmu u kojem je trebala glumiti seljanku koju netko siluje, ona je to odbila

Tijekom svoje pedesetogodišnje karijere Neda Ukraden imala je broje ponuda za uloge u filmovima i honorari su bili jako dobri, ali pjevačica ih je sve odbila.

Pjevačica se u razgovoru za emisiju Exkluziv prisjetila konkretno jedne uloge koja joj je bila ponuđena i otkrila je zašto ju je odbila.

- Trebala sam glumiti seljanku koju netko siluje. To je bila jedna od glavnih uloga. Ne bih to živa prihvatila. Nema tih novaca za koje bih pristala da snimam scene u kojima me netko siluje u sijenu - rekla je Neda, a prenosi Blic.

1/16

Komentara 27

DU
Deleted user
15:51 04.10.2017.

Nema tih novaca za koje bi to gledao

ST
stipe123
15:50 04.10.2017.

Veći problem bi bio naći nekoga ko bi hteo da siluje baba Nedu.

GR
grodar
16:25 04.10.2017.

Odvratna stara žaba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije