Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljena baka

Neda Ukraden priznala: 'Brak je na pomolu!'

Neda Ukraden
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/8
14.04.2016.
u 15:45

Srpska pjevačica opisuje sebe kao zrelu i stabilnu osobu, pa za slanje seksualnih fotografija u vezi, kaže, nema potrebe

Pjevačica zabavne glazbe Neda Ukraden (65) javnosti otkriva da uskoro uplovljava u bračne vode, ali da nije riječ o poznatoj osobi, rekla je za Blic Plus.

Kaže da se nikad ne bi udala za kolegu ili glazbenika i da pokraj sebe želi snažnu i zanimljivu osobnost. – Volim čovjeka kojem se mogu diviti, moram ga voljeti i obožavati – kaže za idealnog partnera.

Sebe opisuje kao zrelu i stabilnu osobu, pa za slanje seksualnih fotografija u vezi, kaže, nema potrebe. – Ne trebaju nam dodatni stimulansi da nam bude lijepo – otkriva pjevačica.

Osim ljubavnog života, priznala je da i danas dobiva komplimente od različitih osoba i da ne bismo vjerovali porukama koje joj pristižu.

– S političarima se nikada nisam družila, ali deset sam puta pjevala Titu – zaključuje Neda.

Foto: Privatni album Nede Ukraden

>> Neda Ukraden nastupom oduševila Britance: Čuvaj se, Beyonce!

Ključne riječi

Komentara 2

ST
strsljen2013
16:08 14.04.2016.

Otvorio čovjek bar i zaposlio striptizete i pokazuje ih prijatelju: - Ova prva je stvarno lijepa djevojka. A ova druga, ona je jos ljepša. Pokazuje i treću, kad ono baba od 60 godina. Pita ga prijatelj: - Pa je l'e l' ova treća striptizeta? - Jeste. - Pa kad ona nastupa? - Kad hoću da napravim fajront a masa neće da ide.

BE
beitsche
12:37 15.04.2016.

pa niti Golf nakon 60 godina ne izgleda vise dobro a kak bi to ona mogla da nema fotomontaze,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije