Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni život

Neda Ukraden iskreno: U ovim godinama neću ja loviti neke mladiće da im glumim mamu ili baku

Beograd: Petar Grašo i Tonči Huljić na snimanju Amig Showa
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/8
06.03.2023.
u 21:12

Pjevačica je u emisiji pričala o ljubavi, svom bivšem braku i kako se protivila svom vjenčanju te je govorila i o udvaračima

Pjevačica Neda Ukraden gostovala je u emisiji "Balkanskom ulicom" koja se emitira na Blic TV-u i pričala je o ljubavi, o tome kako je bila protiv svog vjenčanja, pričala je i o udvaračima. Nakon ljubavnih poraza uvijek bi se okrenula poslu i svojoj karijeri i to joj je, kaže, bio spas. 

- To je najbolje terapeutsko sredstvo, prije svega najbolje psihološki. Ta razočarenja, najčešće su to razočarenja u ljubav, jer kad ti je lijepo ti ni ne primjećuješ da si u vezi, ali kad to počne pucati, ti prekidi su uvijek manje više bolni. Nekada su dramatični, nekada su... Ali su uglavnom bolni. Gubi se jedan dio tebe, tvog vremena, nekih snova, zaista je u radu spas. To te prisili, jer uvijek se poljulja samopouzdanje, pogotovo ako te prevari ili ako se nešto jako razočaraš, ti si onda kao manje vrijedan nešto, ti si ispao papak, glupača ili što god - rekla je Neda u emisiji na Blicu.

Iskreno je odgovorila i na pitanje je li bila prevarena.  - Iskreno mislim da jesam. Uvijek se nekako natječu sa mnom misleći da smo mi sa estrade, ma samo na gomili što nismo. U stvari to je jako težak i naporan život pogotovo za ženu, za osobu koja je majka, koja ima dom i obitelj. To je patološka želja da držiš sve u normali, da tvoje dijete ne osjeti tvoje odsustvo, da tvoj muž to ne osjeti. Želiš imati sve podmireno, a ti si negdje 800-900 kilometara daleko, dolaziš u tri ujutro i tako dalje. E sad, taj tko to može razumjeti taj stvarno zaslužuje poštovanje, a takvih je jako malo - rekla je Neda. Pričala je i o svom bivšem suprugu Milanu Bilbiji koji je preminuo 2013. godine i prisjetila se kako ona nije bila baš zainteresirana da se vjenčaju.

VIDEO Thompson i Danijela dobili su crkveno poništenje braka, a s Grašom je u vezi bila 24 godine

- Bila sam protivnik vjenčanja, toga sam se grozila. Došla nam je Mara matičarka u stan, poslije smo nas 25 najbližih članova obitelji i moj bend, otišli u hotelu na ručak koji smo organizirali. Meni je taj cirkus tada smetao, ali mi je recimo bilo drago kada se moja kći 
 Jelena udavala - iskreno je priznala. Dotakla se i teme udvaranja i pričala je o tome prilaze li joj muškarci. 

- Ja u šali kažem da se meni samo budala može udvarati. Meni je drago kada si zanimljiv osobama koje nisu iz ovog glazbenog i showbizz svijet, jer uglavnom je to podcjenjivanje, dok me ne upoznaju, onda vide sve pa je drugačije, jer se Bože moj podrazumijeva da si kokoš, glupača i sve to ako si pjevačica. Ali muškarac je plod i tradicije i odgoja, i kompleksa i superiornosti i inferiornosti, majčinog stava, prijatelja, bivših iskustava, jer u ovim godinama neću ja loviti neke mladiće da im glumim mamu ili baku to stvarno ne ide uz mene kao osobu - poručila je. 

Ključne riječi

Komentara 5

BE
Berri
21:48 06.03.2023.

Neda Ukraden ima 73 godine. Ne znam kako bi to išlo s mladićem od 37 godina? Jednostavno mi nije jasno da Neda ima potrebu o tome govoriti???

GE
gerila
00:09 07.03.2023.

Katastrofa..hehe

Avatar mustafa2
mustafa2
00:00 07.03.2023.

bok te j... daj se pogledaj cemu slicis, ti ovima preko 60 mozes glumiti mamu a mladicima prababu jer kao prababa i izgledas. fuuuj i takvu grozotu moramo gledati jer se mora ispuniti svakodnevna opancarska kvota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije