Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
članica Feminnema

Neda Parmać: 'Htjela sam umjetne grudi i usne. Od malena slušam da neću ništa postići izgledom'

Foto: Instagram
1/6
09.10.2023.
u 15:27

Neda je napisala kako je razmišljala o estetskim operacijama te da je htjela korigirati usne, nos i grudi, no da na kraju to ipak nije učinila. Sada kaže da se naučila voljeti, ali i da je svjesna svojih mana.

Pjevačica Neda Parmać Klačar (38), članica benda Feminnem, na Instagramu je podijelila iskren status u kojem je otkrila kako joj je dugo trebalo da zavoli sebe. Neda je napisala kako je razmišljala o estetskim operacijama te da je htjela korigirati usne, nos i grudi, no da na kraju ipak to nije učinila. Sada kaže da se naučila voljeti, ali i da je svjesna svojih mana.  

"Upravo me muž uslikao sa svojim novim mobitelom i jedino sto sam mogla konstatirati jest… kako ima lijepu ženu. A što ja znam… nadam se da ovo nećete krivo shvatiti, ali odmalena slušam da neću ništa postići izgledom jer... je li", započela je 38-godišnja pjevačica.  

 

Dodala je da se dovoljno puta uvjerila da promjena koju napravi na sebi nije dovoljna i da je svjesna svojih mana. 

"Svjesna sam mana i dugo mi je trebalo da zavolim sebe… sve što ne mogu promijeniti. Htjela sam cice, pa nos, pa usne… svemu sam jedva odoljela! Dovoljno puta sam se uvjerila da promjena koju napravim na sebi nije dovoljna i da je potrebna promjena u meni… i naučila sam se voljeti, što je, izgleda, najteža stvar na svijetu. I sebe i svoje stanje, okruženje, situaciju... Prihvatila… sve. Radim s onim što imam. I sad, gledajući ovu fotku na kojoj bih prije par godina izbrojala milijun mana mislim kako moj muž ima lijepu ženu", zaključila je Neda. 

VEZANI ČLANCI:

U komentarima joj se javila Ivana Plechinger, pjevačica i TV voditeljica koja je danas najpoznatija kao motivacijska govornica i autorica bestselera "Ono što ostaje". 

"Čitam tvoj tekst i trebalo mi je malo da shvatim tvoje “je li…” Predivna si! Bila i ostala. Sretna sam da to sada znaš i da tu ljepotu i živiš. Hvala na tome. I sretno draga! A tvoja će kćer sigurno ranije pametnije, jer mama sad zna bolje", napisala je Plechinger. 
Javila joj se i pjevačica i influencerica Žanamari Perčić koja joj je napisala da je prelijepa.

GALERIJA Atraktivna zvijezda 'Spasilačke službe' izgled je uništila ovisnošću, sad je neprepoznatljiva

1/16

Podsjetimo, u travnju ove godine otkrila je da se od 19. godine bori s depresijom. Neda je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju rekla kako je čak pila i lijekove kada je imala samo 19 godina. Kaže da joj je najveći problem strah od nepoznatog, a često i budućnosti zbog posla koji je poprilično nesiguran. Problem je, tvrdi, riješila tako što je prestala razmišljati o budućnosti. Isto tako kaže da je svojim prijateljima zabranila da za vrijeme druženja dublje ulaze u neke negativne teme. 

VIDEO Nevjerojatan oglas na Njuškalu: 'Prodajem karte za koncert Aleksandre Prijović za 10.000 eura'

Komentara 24

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:06 09.10.2023.

Fishing for compliments? Pitam se sa kime se od malena okružuje da dobiva takve komentare od njih. (Koliko su te osobe zdrave?) A da je ozbiljno razmišljala o kirurškim zahvatima više govori o tome da je labilna osoba a manjee o njenim optičkim manama. Pumpanje usana i grudi u 99,9% slučajeva ukazueje na teški psihićki poremećaj te sobe a vrlo rijetko na neke stvarno neophodne kozmetičke potrebe.

VA
valides
16:57 09.10.2023.

Čista prirodna lijepa žena a ne naprćena nakaza

YE
Yeah
16:01 09.10.2023.

Covjek kad je prirodan i dobar, mane ne postoje. Ima ih samo u ocima zlocestih promatraca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije