Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima 25 godina

Ne viđamo je često! Mlađa kći jedne od najpoznatijih loto djevojaka objavila fotku s majkom, prelijepa je

Foto: Instagram
1/8
22.12.2020.
u 10:44

Starija Teodora često je prisutna u medijima, no mlađa Natalija izbjegava dijeliti svoj privatni život s javnosti, pa ju ne viđamo često. No, njezin instagram je javan, a mnogi komentari tvrde da je Natalija prava ljepotica.

Poznato je da jedna od najpoznatijih loto djevojaka Suzana Mančić ima dvije odrasle kćeri, Teodoru i Nataliju. Obje je dobila u braku s nebojšom Kunićem, a ponekda objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

Starija Teodora često je prisutna u medijima, no mlađa Natalija izbjegava dijeliti svoj privatni život s javnosti, pa ju ne viđamo često. No, njezin instagram je javan, a mnogi komentari tvrde da je Natalija prava ljepotica

Foto: Instagram screenshot

Naime, stalno ju uspoređuju s Angelinom Jolie. 

Kunić je rođena 1995. godine, bavi se fotografijom, a prati je tek nešto više od dvije tisuće ljudi. 
Mančić je nedavno progovorila o odgoju djece.

Iako su njezine kćeri već odrasle, poželjela je savjetovati roditelje koji misle da imaju razmaženu djecu. Naime, pokušala je objasniti razliku između razmažene i hiperaktivne djece.

 – Hiperaktivno dijete ne zna što će sa sobom i viškom energije. A razmaženo dijete zna kako roditelju pojesti živce. Razlika između jednog i drugog je vrlo tanka i osjetljiva, ali mora postojati. Dijete mora shvatiti da ne može raditi što hoće – rekla je Mančić u jednom intervjuu, te se prisjetila svojih odgojnih metoda.

– Moja su djeca sada odrasla, pa su se sve pedagoške mjere zaboravile, ali bile su korisne. Treba razgovarati s djecom. Ali, ne očekujete valjda da  vas malo dijete razumije? Zato postoji kazna. Kod kažnjavanja morate biti dosljedni, i ne popuštati. Ne zaboravite, odgoj  djeteta je maraton, a ne trka na 100 metara. Danas su djeca postala mali bogovi, a još dječja prava?! Moderno je govoriti o dječjim pravima, dok dječje obaveze nitko više ne spominje. Dijete mora znati da se sve u životu mora zaslužiti. Bezuvjetna ljubav ne postoji –odlučna je Suzana koja je dodala da razmažena djeca postaju bahati i neodgovorni ljudi, često skloni nasilju.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ena4444
Ena4444
18:00 22.12.2020.

Što kažu djevojke na mamin kućni filmić.

BE
berija
16:53 22.12.2020.

Pozivam javnu pravobraniteljicu da hitno reagira na ovaj sramotan seksistički napis. Ovo je ponižavanje žene! Pišite o njenim postignućima u školovanju, inteligenciji, radu a ne o fizičkom izgledu. I bez fotografija, molim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije