Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Ne staju reakcije nakon finala! Anatacha je mnoge oduševila, no neki komentiraju: 'Ovo djeluje namješteno'

Foto: Nova TV
1/6
20.12.2021.
u 08:36

Ipak, komentari na društvenim mrežama su podijeljeni. Neki su presretni što je pobjedu odnijela upravo Anatacha, dok drugi misle da su ostali natjecatelji pokazali višu razinu talenta.

U velikoj završnici 12 najboljih borilo se za prestižnu titulu osmog Supertalenta, a nagradu od 200 tisuća kuna i titulu pobjednice osvojila je  Anatacha. – Želim zahvaliti žiriju i Martini koja mi je dala zlatni gumb i koja je vidjela moj pjevački talent. Presretna sam, ne mogu ni opisati koliko – rekla je  Anatacha nakon što je proglašena pobjednicom osme sezone Supertalenta. Žiri je nakon nastupa svih finalista odabrao tri superfinalistice – Sienu Uremović, Tetianu Kundyk i Anatachu Filimone, a publika je svojim glasovima odlučila o pobjednici showa Nove TV. 

Ipak, komentari na društvenim mrežama su podijeljeni. Neki su presretni što je pobjedu odnijela upravo Anatacha, dok drugi misle da su ostali natjecatelji pokazali višu razinu talenta. 

Foto: Facebook

"Predivnoooo, zasluzenoooo... bravo djevojko. Cijela Hrvatska je bila uz tebe", "Prvi put da je pobijedio onaj za koga sam navijala. Bravo. Zasluženo", "Daleko od toga da cura ne pjeva odlično, ali pored svih ostalih talenata, ovo djeluje namješteno. No opet, što kod nas nije?", "Ovo nije Supertalent nego dobrotvorna ustanova, suze sve rješavaju.. Naklon do poda za Tatianu i Siennu, one su Supertalent", "Svake godine ista priča, s namještaljkama uništite emisiju", pisali su gledatelji. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, supertalentirana Drnišanka Anatacha Filimone, koja je toliko raznježila Martinu da joj je na audiciji dodijelila zlatni gumb, dokazala je da ustrajnost i talent pomiču sve prepreke, a za finalni nastup odabrala je pjesmu "My Kind of Love" pjevačice Emeli Sandé. Nakon snažne i dirljive izvedbe, Anatachu su preplavile emocije i zaplakala je pred kraj nastupa, a ravnodušni nisu bili ni članovi žirija koji su njezin nastup okrunili pozitivnim i ohrabrujućim komentarima.

„Zašto si večeras ovdje? Zbog emocije. Je li emocija nešto što nas pokreće u životu ili je emocija nešto zbog čega posustajemo? Može biti jedno i drugo, pitanje je naše osobne odluke. Ti si u svom životu odlučila da je emocija ta koja tebe pokreće i koja je tvoj motor. Emocija je ono što te dovelo večeras ovdje i hvala ti na svakoj emociji, na svakom tonu, svakoj sugestiji i toj silnoj snazi koju imaš u sebi jer si nama ovaj dan učinila bogatijim i ljepšim“, s ponosom je svom zlatnom gumbu poručila Martina.

"Zbog ljudi kao što si ti, ova emisija stvarno vrijedi", oduševljeno je rekao Janko Popović Volarić.

Žiri je pitao Anatachu zašto je počela plakati pred sam kraj nastupa, a ona je odgovorila: Nisam mislila ni na što. Htjela sam se skoncentrirati na sebe i drago mi je što sam stigla do finala. 

VIDEO Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge tužnom sudbinom: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

 

 

Komentara 9

VI
vidum
08:56 20.12.2021.

Drago mi je da je pobijedila, ali moramo shvatiti da je sve na ovom svijetu politika. A politika je .....

AN
Anemija
10:45 20.12.2021.

Bravo. Prekrasno pjeva i nek dalje ostvaruje snove.

Avatar MBF
MBF
12:05 20.12.2021.

Čestitam pobjednici! Tko je bolji u ovakvoj emisiji je totalno subjektivno, jer natječu se različite discipline. Moje skromno mišljenje (za koje me nitko nije pitao) je da pjevanje ne treba biti dio supertalenta (osim ako se radi o vrsti pjevanja koja ne uključuje samo pjevački talent, nego nešto više, poput pjevanja pop pjesama jodlanjem, sviranje instrumenata ustima, i sl.) Pjevači već imaju svoje slične emisije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije