Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred kuće

Navijači Crvene zvezde pretukli sina Cece Ražnatović!

veljko raznatovic
Foto: Instagram
09.05.2014.
u 17:29

Veljko Ražnatović (17) izašao je ispred svog doma kako bi ispratio prijatelje nakon druženja, no dočekala ga je "sačekuša" od trideset huligana...

Sina folk-zvijezde Cece i Željka Ražnatovića pretukli su ispred njegova doma. Veljko Ražnatović, 17-godišnjak, izašao je ispred svog doma kako bi ispratio prijatelje nakon druženja, no dočekala ga je "sačekuša" od trideset huligana, navijača Crvene zvezde, piše Alo.

Dogodilo se to sa subote na nedjelju, a mladi Ražnatović zadobio je samo lakše ozlijede. Napadači su se brzo razbježali, a galama je probudila i Cecu, koja je odmah istrčala na ulicu. Prije nekoliko dana, Veljka je, također zbog tučnjave, privela policija. Mladić je na svom Facebooku napisao kako najviše voli kad pročita da mu se nešto dogodilo, čime se vjerojatno osvrnuo na medijske napise.

>>Peticija protiv Cece: S Arkanom je obilazila logore, trebala bi biti u zatvoru

Komentara 21

SA
santos008
17:58 09.05.2014.

Mogu vam reci da me ovo nasikiralo.Cijeli dan ja oka nisam sklopio.

BA
Black Angels
17:52 09.05.2014.

Mali blesav ko tata i mama tata ratni zlocinac a mama lopov...pa kako ce dijete biti bolje

Avatar PROTIV
PROTIV
17:40 09.05.2014.

huligani su se razbjezali kad su ugledali cecu kako trci iz kuce sa "mitraljezom" u rukama ala bata zivajinovic u filmu sutjeska :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije