Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarno izdanje

Natjecatelji u 'Potjeri' osvojili 28 tisuća eura: Iznenadili čak i lovca

Foto: Večernji list
1/18
28.12.2023.
u 19:19

U posljednjoj epizodi Potjere koja je emitirana ove 2023. godine, kandidati su osvojili vrtoglavi iznos od 28 tisuća eura. Ovo je bila humanitarna večer, a novac ide ženskoj autonomnoj kući.

U kvizu 'Potjera' emitirana je specijalna humanitarna epizoda u kojoj je sudjelovalo četvero kandidata. Damir koji je po struci novinar, a Ankica, Krešimir i Ariana privatni poduzetnici. Prva je na ploču izašla kapetanica Ariana, inače majka dvoje djece, koja uz sve poslovne i privatne obaveze završava doktorat ekonomije u Rijeci. Imala je sjajan uvod te na ploču donijela vrtoglavih 4,500 eura. Željela je da dođe Morana, ženska lovkinja, no želja joj se ipak nije ostvarila. Stigao je Krešimir Sučević Međeral. Svi su je savjetovali iz ekipe da odabere devet tisuća eura, odnosno veću ponudu te je na to i pristala. Na sva pitanja odgovorila je točno te se priključila ekipi u završnoj Potjeri. – Ariana, prošetali ste se ovom pločom – rekao je voditelj Joško Lokas te je pohvalio. 

Sljedeći je ispred voditelja Lokasa došao Krešimir Macan, stručnjak za odnose s javnošću te politički komentator na ploču ispred lovca donio tri tisuće eura. – Rekli ste da se Krešimira može pobijediti, a ja ću vam to i dokazati – kazao je lovac kojeg od milja svi zovu Krešo. Macan je odabrao višu ponudu, odnosno šest tisuća eura. Nekoliko puta pogriješio je točan odgovor, baš kao i lovac, njegov imenjak Krešo, a na kraju je svoj iznos priključio zajedničkoj svoti te su donijeli 15 tisuća eura. 

Na ploči je došla i 64-godišnja Ankica, stručnjakinja za odnose s javnošću. Ima kći Ivu i troje unučadi. Osvojila je 3,500 eura, a odabrala je višu ponudu od sedam tisuća eura koju joj je ponudio lovac. Ekipa je podržala u toj odluci. Na kraju je simpatična Ankica u završnu fazu emisije odnijela vrtoglavih sedam tisuća eura.

VEZANI ČLANCI:

 

- Damire, vi ste se samo spustili s gornjeg kata ovdje u studio – rekao je Lokas, a natjecatelj mu je odgovorio: – Da istina, ja sam novinar Hrt-a – priznao je Damir. Na ploču ispred lovca donio je tri tisuće eura, a odabrao je kao i svi višu ponudu u iznosu od šest tisuća eura. Za dlaku je izbjegao ispadanje iz emisije te je prošao u završnu Potjeru s ostatkom ekipe – Ankicom, Krešimirom i Arianom. 
 
U završnu fazu ovog televizijskog natjecanja ušla su sva četiri kandidata, a borili su se za ukupnu sumu novca – 28 tisuća eura te su imali četiri koraka prednosti ispred lovca Kreše. Napravili su sjajan rezultat, odnosno 21 korak ispred lovca! – To je vrlo teško stići, mislim da ste u velikoj prednosti – kazao je lovac Krešimir prije nego je počeo odgovarati na pitanja. Krešo nije uspio stići kandidate te su osvojili vrtoglavih 28 tisuća eura! - Novac ide za žensku autonomnu kuću, i vrlo smo ponosni zbog toga – kazala je Ankica, a ostatak tima se pridružio lijepim željama. 

 

VIDEO: Iznenada preminuo glazbenik Jurica Popović

Komentara 1

KR
kruti188
22:35 28.12.2023.

je,kad su imali pitanja za dječji vrtić..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije