Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li vi odgovore?

Natjecatelji u nevjerici! Na ovim pitanjima dobili su lovca i otišli sa 75.000 kuna: 'Meni nije ništa jasno'

Foto: HRT screenshot
1/3
23.11.2021.
u 19:55

Dvojica natjecatelja u nevjerici su završila večerašnju epizodu Potjere u kojoj su osvojili 75.000 kuna.

Pavao i Svebor u večerašnjoj su potjeri s 10 točnih odgovora i 2 koraka prednosti uspjela 'pobjeći' lovcu Mladenu Vukorepi koji u svoje dvije minute nije uspio ostvariti 12 točnih odgovora kako bi ih pristigao. Time su dva natjecatelja kući otišla sa 75.000 kuna. 

Prvo pitanje koje Vukorepa nije znao bilo je: "Kome je djed bio Aminta III., a otac Filip II.?". Vukorepa je rekao 'dalje', što je Pavao dobro iskoristio i odgovorio točno - Aleksandru Makedonskom. 

Idući krivi odgovor Vukorepa je dao na pitanje: "Dovršite stih: Grobna, kobna, drevna ptica kakvu mi sudbinu piše kada grakće?". Naime, lovac je odgovorio "ptica rugalica", što nije bio točan odgovor jer su samo trebali dovršiti stih pjesme Edgara Alan Poa "Gavran", a točan odgovor bio je: "..nikad više", što ni Svebor ni Pavao nisu znali. 

Ni sljedeće po redu Vukorepa nije znao, a radilo se o pitanju: "Koje je naselje u Hrvatskoj zagori nazvano po obitelji Bedeković Komorski?". Odgovor je bio: "Bedekovčina", što je znao Pavao. 

Tako je prošla cijela minuta, a lovac je bio na trećem odgovoru od 12. 

Foto: HRT screenshot

Sljedeća dva točno je odgovorio, no treće od tog opet mu je zadao probleme. "U kojem dramskom tekstu zavist natjera Franza Moora da pred ocem okleveće starijeg brata Karla?". Vukorepa je viknuo 'dalje', no natjecatelji nisu znali pa se lovac sjetio i odgovorio "Razbojnici". Iako je iduća tri pitanja znao odgovoriti, vrijeme mu je isteklo, što je značilo da su Svebor i Pavao osvojili novac.

- Previše dekoncentracije s moje strane. Ekipa je to uspješno privela kraju. 12 je nezgodan rezultat ako nisi u punoj formi, a u ovom trenutku ja to nisam - kazao je lovac odmah po završetku njegove završne potjere.

- Ja mislim da Svebor i ja dijelimo osjećaj nevjerice.. - kazao je Pavao, a Svebor dodao: - Meni nije ništa jasno. Ja sam mislio da ima još vremena za odgovarati. 

VIDEO>>Gledatelji bijesni na Bilmana zbog Supertalenta: "Neprofesionalan i bezobrazan, može ga biti sram"

 

Ključne riječi

Komentara 4

DM
drazen.muhvic
20:47 23.11.2021.

Znači Bedekovčina je naselje u Hrvatskoj Zagori? To nisam ni ja znao...

DU
Deleted user
21:18 23.11.2021.

Koja je to regija ili podregija u Hrvatskoj - Hrvatska zagora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije