Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Natjecatelji skuhali žitarice koje žiri podsjećaju na bolničku hranu!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/4
02.10.2017.
u 23:20

Chefovi Mateja, Mate i Tomek nisu bili oduševljeni određenim jelima, što se može zaključiti i po podijeljenim bodovima. S obzirom na to da smo zakoračili u tjedan „kuhanja unutar budžeta“, kandidati su trebali paziti na namirnice.

U novom tjednu kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ natjecatelji kuhaju unutar budžeta stoga se svi bore da postanu chefovi tima i steknu imunitet. Svaki par u ravnini je imao jednaku namirnicu, a cilj je bio biti bolji od susjeda kako bi pobijedili u prvom ovotjednom zadatku 'prsa o prsa'.

Chefovi Mateja, Mate i Tomek nisu bili oduševljeni određenim jelima, što se može zaključiti i po podijeljenim bodovima. S obzirom na to da smo zakoračili u tjedan „kuhanja unutar budžeta“, kandidati su trebali paziti na namirnice.

Iako su svi kandidati uspjeli završili na vrijeme, prilikom kušanja, žiri je naišao na mnoge nelogičnosti i neslaganja s kandidatima. Tihana i Nikola pripremali su teletinu s prosom u pivu, a nakon što je žiri kušao njihovo jelo, ostali su zatečeni. „Kada stavite u usta ovo jelo, suho je k'o barut i još nezačinjeno!“, kazao je Špiček, s čijom tvrdnjom se i Mate složio. „Suho i anemično!“, objasnio je Mate kratko i jasno te okrenuo kuhaču s ocjenom četiri. Istu je ocjenu dala Mateja, dok se Tomek smilovao i dao ocjenu pet.

Kada je žiri mislio da je s katastrofama gotovo te da ih čeka šećer na kraju, s tugom u duši i ljutnjom u srcu Morana i Domagoj servirali su bulgur i punjene rolice, također bez umaka, jer ga je Domagoj bacio. „Okusa nema ništa, nula!“, kazala je Mateja, koja smatra da njihovo jelo nema ni umaka ni začina, a ni sira. „KBC bulgur, a meso uredu“, prokomentirao je razočarano Mate. Kakvo jelo, takve ocjene, stoga je žiri dodijelio četvorku, peticu i sedmicu, a te će ocjene zasigurno ići Domagoju na dušu.

S vedrije strane, na početku ljestvice s ukupnih 25 bodova, našli su se Bada i Toca, koji su pripremali svinjetinu s bulgurom i kupusom. „Jako fino, domaće i lijepo su pogođeni okusi!“, objašnjava Mateja, koja smatra da je ovaj bračni par svakim danom sve bolji. Isto mišljenje dijele Tomek i Mate stoga ne čude njihove dobre ocjene.

Kakve nas zgode i nezgode sutra očekuju, ne propustite saznati već u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:10 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije