Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZELA GA TREMA

Natjecatelj u Potjeri postao hit na internetu zbog izvaljenog 'bisera': 'Balkanska politika...'

Potjera
Foto: HRT/Screenshot
1/3
19.01.2021.
u 20:38

"Balkanska politika u sedam riječi", "Nije ništa krivo rekao", "K'o da su ga Kinezi napravili, čak i u slobodno vrijeme radi", "Čovjek je toliki radoholičar da radi čak i u slobodno vrijeme", samo su neki od duhovitih komentara

U HRT-ovu kvizu ''Potjera'' natjecatelji često ispale bisere koji postanu viralni, a upravo to se dogodilo Nenadu iz Vrećara pokraj Labina. U emisiji koja je emitirana prošlog tjedna on je pri predstavljanju voditelju Jošku Lokasu kazao:

– Inače u slobodno vrijeme, znači radim u državnoj firmi.

Snimka je odmah postala hit na društvenim mrežama, a uslijedili su brojni komentari.

Inače u slobodno vrijeme from r/croatia

 

"Balkanska politika u sedam riječi", "Nije ništa krivo rekao", "K'o da su ga Kinezi napravili, čak i u slobodno vrijeme radi", "Čovjek je toliki radoholičar da radi čak i u slobodno vrijeme", samo su neki od duhovitih komentara. 

Naravno, Nenad se zbunio, pa je informaciju o svom radnom mjestu spomenuo dok je pričao o hobijima poput jedrenja. 

Natjecatelj je u toj emisiji uzeo višu ponudu lovca Mladena Vukorepe i uspio obraniti 50 tisuća kuna. No, na kraju je jedini išao u završnu potjeru, gdje je Mladen stigao njegovih sedam koraka prednosti. 

Ključne riječi

Komentara 22

DE
Demigodessnixie
21:59 19.01.2021.

Koji je smisao ove "vijesti"?? Ugurati pojam Balkan u nesto sto se dogodilo u Hrvatskoj??

Avatar Vakserčina
Vakserčina
09:30 20.01.2021.

Poslušao sam dvaput čovjeka i ne kužim što je to krivo rekao....

BU
Bubreg2020
21:46 19.01.2021.

Ha?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije