Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko želi biti milijunaš?

Natjecatelj pogađao na 11. pitanju i završio kviz s osvojenih 5.000 eura

Foto: HTV
1/9
28.03.2024.
u 21:25

Dražen Hoffmann iz prethodne emisije otvorio je 12. pitanje i potvrdio osvojenih 10.000 eura, Dominik Varga pogađao je na 11. pitanju i završio kviz s osvojenih 5.000 eura, Dario Ptičak pogriješio je na 8. pitanju i osvojio 150 eura, dok je posljednja natjecateljica Korina Hrkać prešla prvi prag i put do glavne nagrade nastavlja u idućoj emisiji.

U ovotjednom izdanju kviza Tko želi biti milijunaš gledali smo igru četvero natjecatelja. Dražen Hoffmann iz prethodne emisije otvorio je 12. pitanje i potvrdio osvojenih 10.000 eura, Dominik Varga pogađao je na 11. pitanju i završio kviz s osvojenih 5.000 eura, Dario Ptičak pogriješio je na 8. pitanju i osvojio 150 eura, dok je posljednja natjecateljica Korina Hrkać prešla prvi prag i put do glavne nagrade nastavlja u idućoj emisiji.

Dominik Varga iz Bjelovara nastupao je kao drugi natjecatelj po redu, po zanimanju je kemijski inženjer i zaposlen je u laboratoriju. 28-godišnjak se odlučio na sudjelovanje u kvizu kako bi stekao novo iskustvo. Mladić je sjajno i samostalno igrao sve do 10. pitanja u kojem se tražio kemijski element na koji otpada najveći dio mase morske vode. Eliminirao je odgovore vodik i natrij, ali nije bio siguran pa je odlučio pozvati džoker "zovi". Uz pomoć poziva kolegi, koji je vjerovao da je točan odgovor pod D kisik, Dominik je osvojio minimalno 5.000 eura.

Novu pomoć Dominik je zatrebao na idućem pitanju koje je glasilo: "Picasso je često nosio pištolj napunjen ćorcima koji bi uperio u svakog tko vrijeđa rad njemu omiljenog...", a ponuđeni odgovori bili su: Van Gogha, Trunera, Cezannea, Klimta.

Na 11. pitanju odlučio je iskoristiti džoker "pola-pola" kojim su ostali odgovori Van Gogha i Cezannea te iako ni dalje nije bio siguran u točan odgovor i imao je na raspolaganju i džoker "pitaj publiku", odlučio je samostalno odgovoriti jer kako je rekao, "nema rizika". Nažalost, točan odgovor nije bio pod A Van Gogh i Dominik je napustio kviz s osvojenih 5.000 eura.

37-godišnji Dražen Hoffmann dolazi iz Zagreba, po struci je politolog i radi u jednoj državnoj ustanovi. U slobodno vrijeme je amaterski pub kvizaš i glazbenik. Dražena smo gledali i u prethodnoj emisiji u kojoj je uz pomoć sjajne igre i džokera osvojio 10.000 eura, a koje je danas potvrdio. Naime, Dražen je otvorio današnju emisiju i 12. filmsko pitanje no nije znao odgovor pa je odlučio odustati i ostati pri osvojenom novčanom iznosu iz prethodne emisije.

Treći natjecatelj Dario Ptičak dolazi iz Lipovljana, po zanimanju je magistar primarnog obrazovanja, a radi kao učitelj razredne nastave. Prvi džoker zatrebao je tek na osmom pitanju u kojem se tražio idealan indeks tjelesne mase. Odlučio se za džoker "pola-pola" no nažalost njegova sumnja nije bila točna i napustio je kviz s osvojenih 150 eura.

26-godišnja Korina Hrkać iz Zagreba predstavila nam se kao posljednja natjecateljica u emisiji, po zanimanju je elektrotehničarka i radi u struci. Odgovorila je točno na prvih pet pitanja i igru nastavlja u idućoj emisiji s osvojenih 150 eura i sva tri džokera na raspolaganju. Na kraju emisije, Tarik je uputio blagdansku čestitku gledateljima.

VIDEO Ministar Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije