Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
joker

Natjecatelj Igor je zbog ovog pitanja osvojio 1000 eura. Biste li vi znali odgovor?

Foto: Nova TV
1/5
21.03.2024.
u 19:00

Samouvjeren je bio Igor u točan odgovor C jer je prije nekoliko dana, kako je kazao, pričao s prijateljima o Tolstojevom ''Ratu i miru'' u kojem se spominje ta bitka, stoga mu je točan odgovor na ovo, posljednje pitanje donijelo 1.000 eura. „Neki dan sam pričao s drugim igračima. O toj bici piše Tolstoj u 'Ratu i miru'. Radi se o Napoleonovom osvajanju“, ispričao je.

Natjecatelj kviza ''Joker'', Igor Novosel kući je ponio 1.000 eura. Upravo je na posljednjem pitanju pokazao veliko samopouzdanje. Koje su dvije vojske vodile bitku kod Borodina 1812. godine? A) srpska i bugarska B) ukrajinska i ruska C) ruska i francuska D) ruska i turska Samouvjeren je bio Igor u točan odgovor C jer je prije nekoliko dana, kako je kazao, pričao s prijateljima o Tolstojevom ''Ratu i miru'' u kojem se spominje ta bitka, stoga mu je točan odgovor na ovo, posljednje pitanje donijelo 1.000 eura. „Neki dan sam pričao s drugim igračima. O toj bici piše Tolstoj u 'Ratu i miru'. Radi se o Napoleonovom osvajanju“, ispričao je.

Ovaj majstor misaonih igara, najviše se pomučio s pitanjem Kako se nazvala navijačka skupina NK Inter iz Zaprešića? A) Lude krave B) Divlje svinje C) Nove koze D) Pomahnitali purani Za njega je koristio čak dva jokera i kad su mu na izbor ostali odgovori B i D, odlučio se na odgovor B „Mala je vjerojatnost da su pomahnitali purani“, kazao je i bio u pravu.

VEZANI ČLANCI:

Jokera je iskoristio i na pitanju Koliko rimskih papa je odabralo Ivan za svoje papinsko ime? A) 16 B) 18 C)21 D)23. Joker mu je eliminirao odgovor B) 18, on je zaključao odgovor C) 21, a točan je bio D)23.

Novu epizodu ''Jokera'' ne propustite već sutra od 18 sati na Novoj TV!

VIDEO Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije