Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nataša Janjić pohvalila se posjetom Rimu, a suprug i ona ohrabrili su se vječni grad obići na drugačiji način

Foto: Instagram
1/19
05.09.2023.
u 09:27

Glumica Nataša Janjić Medančić i njezin suprug Nenad na fotografijama su pokazali kako su uživali na poznatim turističkim lokacijama u Rimu, ali i da su uživali u tjestenini i piću.

Glumica Nataša Janjić Medančić (41) sa suprugom Nenadom Medančićem trenutno se nalazi na putovanju u vječnom gradu, Rimu, a fotografijama se pohvalila na društvenim mrežama. Nataša i Nenad na fotografijama su pokazali kako su uživali na poznatim turističkim lokacijama u Rimu, ali i da su uživali u tjestenini i piću. 

Osim pješice, Nataša i Nenad za ovu su prigodu prvo iznajmili gradske bicikle, a potom su se ohrabrili i odlučili dio Rima obići na električnim skuterima.

U komentarima su joj se javili i pratitelji koji su poručili: 'Samo uživajte'.

Inače, Nataša na društvenim mrežama često dijeli obiteljske trenutke te pokazuje kako suprug i ona uživaju. Nedavno se tako javila i s Hvara, a prije toga je otkrila i da ju je suprug iznenadio putovanjem u Portugal.

Na svom Instagram profilu otkrila je i kako je njezina znatiželja jednim dijelom pokvarila iznenađenje koje joj je spremio. 

VEZANI ČLANCI

- Idemo mi autom kroz Portugal, on je sve rezervirao, ja kao kofer. Dolazimo u jedan gradić, mislim se - kog vraga tu ima, zašto ovo mjesto, ali dobro, valjda postoji nešto fora što se mora obići. I kaže on: tu ćemo parkirati, gužve su u centru, nećemo naći parking. Čuj nećemo naći parking. Evo došli smo u Pariz, London, pa nema mjesta! Mene kopka, nisam izdržala i odmah na recepciji pitam- možemo li autom do centra? Kaže žena nema smisla, sve je prepuno, gužve su, koncert Coldplaya je.  Ja u suze, on u suze, a zatim i recepcionerka koja skuži da je “pokvarila” iznenađenje. E pa evo nas, usidreni, čekamo Coldplay, a iznenađenje nije moglo biti veće!  E pa, mužu, car si! - napisala je glumica na Instagramu. 

Nataša je s Nenadom u braku od 2018. godine, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Kaju i sina Tonija. 

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije