Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na odmor bez djece

Nataša Janjić Medančić otputovala sa suprugom pa otkrila čime ga je iznervirala

Nataša Janjić
Foto: Instagram
1/21
13.05.2022.
u 20:13

Glumica je na Instagram Storyjima objavila i fotografije i videa s ulica Istanbula, parkova te iz hotela, a iste je objavio i njezin suprug Nenad Medančić.

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) odlučila je iskoristiti povratak lijepog vremena za odmor u Istanbulu, a pratiteljima se javila odmah iz zračne luke Franjo Tuđman u Zagrebu.

- Zaboravila sam masku, zaboravila covid potvrdu…. Nerviram muža svojom nepodnošljivom ležernošću putovanja - napisala je glumica pored fotografije iz zračne luke na kojoj pod rukom drži veliki kofer.

U komentarima se javila glumica Ana Gruica Uglešić koja joj je poručila da se "samo tako da putovati. Ležerno". 

Glumica je na Instagram Storyjima objavila i fotografije i videa s ulica Istanbula, parkova te iz hotela, a iste je objavio prvo njezin suprug Nenad Medančić. 

Foto: Screenshot Instagram
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Screenshot Instagram

Nataša i Nenad inače su više od tri godine u braku, u kojemu su dobili sinčića Tonija i kći Kaju. Nataša i Nenad upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njenog supruga Mateja Pašalića.

Vrlo brzo su postali jako dobri prijatelji, a brzo je među njima i zaiskrilo. 

VIDEO>>Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'

 

 

Komentara 12

PU
Pukovnik
07:09 14.05.2022.

Udio vijesti o Srbiji i Srbima u VL-u popeo se na 80%.

NE
neberemed
21:57 13.05.2022.

a kmeči kak joj država nije obnovila stan u centru zg

FA
falcones
22:37 13.05.2022.

Postoji li žena koju vi ne pljujete osim Željke Markić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije