Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU PREKINULI

Nataša i Joško na romantičnom ručku pokazali da se i dalje vole

nataša
Goran Jakuš/Pixsell
13.04.2010.
u 09:21

Glumica i voditelj kviza "Upitnik" u restoran su došli zajedno, a njihov je ručak protekao u vedroj i opuštenoj atmosferi, po čemu se može zaključiti da su sve navodne nesuglasice među njima postale prošlost.

Iako su mediji proteklih dana prenijeli vijest da su Nataša Janjić i Joško Lokas, nekon jedne burne svađe, prekinuli vezu, fotografije koje je objavio tjednik Extra dokazuju da o prekidu nema ni riječi te da se glumica i TV-voditelj i dalje vole.

Naime, Nataša i Joško viđeni su prije nekoliko dana ispred zagrebačkog restorana Mano u kojem su proveli nekoliko sati na romantičnom ručku. Lijepa umjetnica i voditelj kviza "Upitnik" u restoran su došli zajedno, a njihov je ručak protekao u vedroj i opuštenoj atmosferi, po čemu se može zaključiti da su sve navodne nesuglasice među njima postale prošlost.

Jedino nezadovljstvo koje se moglo vidjeti na njihovim licima bilo je vezano uz zabranu pušenja jer su nekoliko puta ustajali i izlazili van da bi zapalili cigaretu. Nakon ručka sjeli su u Lokasov nedaleko parkirani SUV Q5 i uputili se prema zajedničkom stanu.

Kratkotrajna razdvojenost prije desetak dana paru je očito godila. Za uskrsnih blagdana Nataša Janjić je bila u Londonu na dodjeli nagrada Jameson Empire Awards 2010. gdje se zabavljala s poznatim glumcima britanske filmske industrije Gwyneth Paltrow, Judeom Lawom i Guyem Ritchiejem. Joško Lokas to je vrijeme proveo sa svoje troje djece iz braka s bivšom suprugom Ivanom Silom, oko koje se voditelj, doznaje Extra, jako trudi te puno vremena provodi s njima da bi ublažio razdvojenost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije