Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpora

Natali zabljesnula uz brata u crnoj minici

filip dizdar
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/8
20.11.2013.
u 08:56

Filip Dizdar, mlađi brat pjevačice Natalie Dizdar, izdao je prvi album "I dalje sanjam"

Filip Dizdar, mlađi brat pjevačice Natalie Dizdar, izdao je prvi album "I dalje sanjam" čija je promocija održana u zagrebačkom Pepermintu u utorak navečer.

Mladog su pjevača i redatelja videospotova došli podržati mnoge kolege, pa su u publici bili Marko Tolja i Ivana Kindl te voditelj Ivan Šarić.

Natali Dizdar ponosno je pozirala uz mlađeg brata, a za promociju je odjenula neizostavni komad odjeće u svakom ženskom ormaru - malu kratku crnu haljinu.

U publici je bila i Filipova djevojka Ana Perduv, koja je odabrala seksi sivu kombinaciju, sastavljenu od topića i haljine iste boje.

>>Potpuno gola Ana Perduv u spotu Marka Tolje

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:14 20.11.2013.

Ispraznost nad ispraznošću sve je ispraznost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije