Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde pjevaju

Natali Dizdar učit će pjevati Viktora Dragu

viktor drago
marko lukunic/pixell
18.02.2010.
u 10:58

Viktor Drago potpisao je ugovor s HRT-om i snimio najavni prilog za show "Zvijezde pjevaju", u kojem će nastupiti u paru s Natali Dizdar.

Viktor Drago, modni stlist i organizator Cro A Portera, koji već godinama surađuje s brojnim estradnim imenima, ovih dana snimio je najavni prilog za show "Zvijezde pjevaju", koji se počinje emitirati na HRT-u 13. ožujka.

Drago se ovih dana užurbano priprema za jubilarni, petnaesti Cro A Porter, koncepcijskog naziva F.E.I. (Fashion Exchange International). Modnu pistu na Zagrebačkom velesajmu otvara 22. ožujka, a jubilarni Cro A Porter trajat će pet dana.

Komentara 4

OB
-obrisani-
11:43 18.02.2010.

A najsmješnijemi ih vidit jkad na \"dalekovidnici\" lik uzme \"krive boje mikrofon\" pa ide \"pjevat\"...Pa se tonci ubiju od pritiskanja \"mute\" na njihovo revanje, pa se ide napravit pametan i nešto kao \"dodat\" u pjesmi, pa skuži da je \"muted\" hahahahaha

OB
-obrisani-
11:47 18.02.2010.

Helo pametnjakovićke iz \"olajav\" rubrika - sljedeći put kad vas pripuste u studio DOBRO obratite pažnju na BOJE mikrofona ,jer nemreš \"revat\" u isti onaj koji skuži za govor \"voditeljsko-sponzoruške\" facice, jer nema taj frekventni opseg koji ima aktivni mikrofon..Žišku?

OB
-obrisani-
11:42 18.02.2010.

Uči koza kravu kako mukat. Bogu oni oni mogu reći hvala ( ili Yamahi) na modernim digitalnim tonskim studijima. A oni koji imaju software dobro znaju šta možeš napraviti čak i na kućnom PC-u kad netko u mikroforn samo kaže \"A\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije