Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrana obitelj

Natali Dizdar: Moj brat Filip ambiciozniji je od mene

dizdar
Pixsell
03.07.2012.
u 19:20

U emisiji Dalibora Petka pjevačica je otkrila kako njezin tata pod tušem pjeva poput prave dive, dok mama nema glas za pjevanje, ali ima želju

Natali Dizdar predstavila je na Narodnom radiju u "Glazbenom showu" voditelja Dalibora Petka novi album snimljen u ZKM-u.. Pjevačica je priznala kako je prije koncerta u ZKM-u osjećala veliki pritisak i kad se prvi put popela na pozornicu ovog kazališta pojavila joj se i suza.

U studiju je Natali dočekao i njezin brat Filip Dizdar.

– Filip je mnogo ambiciozniji od mene. Radi puno različitih stvari i drago mi je da se ne ograničava – rekla je pjevačica. Priznala je kako su ona i brat u dječačkim danima slagali poput psa i mačke, dok su danas u odličnim odnosima. Otkrili su i kakvi su pjevači njihovi roditelji.

– Tata je ispod tuša prava diva, a mama nema glasa za pjevanje, ali ima želju – kažu Filip i Natali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije